Blog

Zerif supports a custom frontpage

Pyllyn piiskaus kuumat kotirouvat

Lopulta melkein säälittikin jo, kun se itkua tuhertaen pyyteli oikutteluaan anteeksi, mutta ei auta olla hentomielinen, ehei. Naiselle pitää kunnolla opettaa, kuka määrää tahdin, mä olen sitä mieltä.

Jälkeenpäin on sopu talossa ja nainen tietää paikkansa. Kunnon piiskaus antaa naisille turvallisen olon, väittäisin. Tietävät näet sillon konkreettisesti, missä mennään, jää turhat temppuilut vähemmälle. Olen prikulleen samaa mieltä. Jos emäntä hyppii silmille niin ei muuta ku välittömästi perse paljaaksi ja remmiä niin että tuntuu. Sitä ne ymmärtää, kerjäävät jopa! Ennen sain vaimolta piiskaa ja joskus oikein kunnolla nahkavyöstä ja myös ruoskasta, jonka hän oli hankkinut sexikaupasta.

Siitä tuli lähes viikottain jo pienimmistäkin töpeksimisistä. Joskus oli mukana "todistajana ja avustajana" anoppi tai naapurin rouva. Kyllä otti luonnolle, kun piti riisua ittensä alastomaksi vieraan naisen katsellessa vierestä ja sitten avustaessa vaimoani selkäsaunan antamisessa.

Avustaja piteli kiinni käsistäni ja painoi pätäni tyynyyn tai istui hajareisin hartioideni päällä, etten pässyt mihinkään sängystä, silläaikaa, kun vaimo hakkasi remmillä tai ruoskalla takamustani ja selkääni.

Nykyisin olen alkanut vaatia tasapuolisuuden nimissä samaa kohtelua myös vaimolle,jonka menot ja "ompeluseuraillat" joskus venyvät pikkutunneille, eikä kunnon selitystä viipymiselle löydy. Varsinkin silloin, kun mulla olisi tarvetta saada nauttia vaimon suloista, ja hän vain viipyy noissa "tyttöporukoissa" yömyöhään; minussa nousee ärtmys ja tarve ojentaa vaimoa vähän "koivuniemen herralla". Muutaman kerran olen komentanut vaimon hakemaan läheisestä pusikosta koivuvitsat tai pajunoksat jopa keskellä yötä.

Viime viikonloppuna soitin hänen kännykkäänsä yöllä yhden jälkeen ja ilmoitin, että "tulehan jo kotiin sielä kapakasta josta tanssimusiikki kuului taustalla ja tuo tullessasi kunnolliset piiskat. Arvaat varmaan mistä on kysymys. Ilman niitä ei ole kotiin tulemista. Kaikki kotityöt on jäänyt tekemättä ja sinä vain istut juhlimassa kapakassa! Kahden tunnin päästä vaimo palasi hieman viinalle haiskahtavana. Riisui päällystakkinsa ja sen alta paljastui vyön alle tungettu piiskanippu; kymmenkunta pitkää, monihaarasita nuoren koivun oksaa, joista oli lehdet riivitty pois.

Ujostelematta hän ojensi ne minulle ja kysyi: Tosin hän ensin kävi vessassa tyhjentämässä rakkonsa. Join pullon olutta jääkaapista ja menin hetken perästä makuuhuoneeseen, jossa vaimo makasi alastomana vatsallaan sängyn päällä. Kysyin, että oletko valmis vastaanottamaan kaikki nämä piiskat? Joka oksalla parikymmentä lujaa sivallusta pakaroille ja reisille ja parin minuutin huiluutauko.

Kyllä vaimo valitti ja kiemurteli sängyllä , mutta en päästänyt häntä mihinkään tästä piinapenkistä. Olin päättänyt viedä asian loppuun asti. Ihme kyllä, vaimo ei huutanut ääneen, vaikka kipu varmasti tuntui luissa ja ytimissä asti, mutta valitti kyllä kyynelet silmissä. Näin jatkoin, kunnes kaikki oksat oli käytetty ja vaimon takamus, selkä ja reidet polvitaipeisiin asti olivat aivan punaiset ja juovikkaat verestävistä paukamista, mitä piiskan sivallukset olivat jättäneet iholle.

Lopuksi vaimo pyyteli nöyrästi anteeksi käytöstään. Talutin hänet kylpyhuoneeseen, jossa hän otti viileän suihkun, joka hieman lievensi takamuksen kirvelyä.

Näin olen menetellyt muutamia kertoja viime vuosien aikana ja aina on rauha ja sopu palannut perheeseemme pitkäksi aikaa selkäsaunan jälkeen. Tämä on minun kokemukseni kurista avioliitossa. Toivottavasti kumppaninne nauttii kyseisistä leikeistä, muuten juttu kuulostaa todella kauhealta ja on laitonta jne. Lakiin voisi tehdä muutoksen, että orjien pitäminen ja rankaiseminen olisi laillista. Tietysti pitäisi olla jonkilaiset säännöt, että kuinka kovasti orjia voisi rankaista.

Kiduttaminen kiellettäisiin, mutta ruoskia saisi, muttei verille asti. Vaikeampi asia olisi päättää, ketkä joutuisivat orjiksi? Siihenkin löytyy sopiva ratkaisu. Jotkut masokistit varmaan haluasivat vapaaehtoisesti alkaa orjiksi. Osasta rikollisia, huijareita ja tyhjäntoimittajia voitaisiin tehdä myös orjia, eli niistä, jotka eivät pysty tai aiokaan maksaa takaisin aiheuttamiaan vahinkoja.

Näin yhteiskunta hyötyisi näistäkin yksilöistä, myymällä heidät orjiksi. Taidan olla nero, eikö kukaan ole keksinyt tätä aikaisemmin? Kyllä meiillä ainakin piiskataan. Ei se kyllä aina naurata, vaikka pääsääntöisesti kiihotun siitä. Joskus se on silti niin kovaotteista, että siitä on seksi kaukana. Tosin silloinkin usein rakastellaan jälkeenpäin tai otan suihin. Niinkuin just eilen, kun mies suuttu mulle kesken puolukkareissun ja veteli siitä paikasta nahkavyöllä pitkin persuuksia siellä metsässä.

Siinä ei auttanu mikään ja karkuunkaan en päässyt, se paino tyynen rauhallisesti mut mättäikköön mahalleni, veti housut nilkkoihin ja rupes piiskaamaan. Mä rimpuilin ja kirosin, mutta en mä siitä mihinkään päässyt, kun se paino mut niskasta nelinkontin sinne mättäiden väliin. Samalla sain kuulla semmosen nuhdesaarnan, että vähemmästäkin olisin tajunnut että se oli tosi vihanen mulle. Lopulta se oli kuitenkin ohi ja se nykäs mut niskatukasta polvilleni.

Tiesin mitä tuleman piti, sillä se käy aina tosi kuumana, kun ensin suutahtaa mulle ja saa sitte purkaa sen piiskaamalla mut. Lähes aina se tahtoo seksiä, ja nyt näin sen ilmeestä, että oli suuseksin vuoro.

Niinpä tein sen nöyrästi ja niin hyvin kuin osasin, sillä kaduin vittuiluani ja halusin hyvittää sen. Jälkeenpäin se oli suorastaan hilpeä, ja taputteli leikkisästi mun kipeitä pakaroita vähän väliä.

Ilta oli kiihkeä, rakastelttin monta kertaa vielä yömyöhälläkin, niinkun aina sen jälkeen, kun olen saanut remmistä. Varmaan kuulostaa hullulta jonkun mielestä, mutta uskonpa, että on muitakin kaltaisiamme "hulluja". Meillä mun miesystävä pitää mut tiukassa kurissa. Piiskaa saan ehkä pari kolme kertaa viikossa, riippuu vähän miten käyttäydyn kuitenkin vähintään kerran. Lauantaisin saan piiskaa vaikka olisin ollut kuinka kiltti tahansa.

Nautin siitä, että mies on meillä oikeasti mies ja perheen pää, tekee päätökset ja kantaa vastuun. Vaikka kuritukseen alistuminen onkin aika nöyryyttävää, en enää vaihtaisi tätä normaaliin suhteeseen.

Olemme tyttöystäväni kanssa sopineet, että minulla on oikeus rankaista häntä aina, kun katson tarpeelliseksi. Täytyy myöntää, että piiska laulaa tässä taloudessa harva se päivä, viimeksi eilen. Tyttöystäväni oli lauantai-iltana viettämässä tyttöjen iltaa. Oltiin sovittu, että hän tulee kotiin viimeistään kello kaksi. Tuli kotiin vasta puoli viideltä.

Totesin, että jollei hyvää syytä myöhästymiseen ole niin saa aamulla kunnon selkäsaunan. Hyvää syytä ei ollut joten sunnuntai alkoikin meillä sitten piiskauksen merkeissä. Piiskauksen jälkeen tyttikseni saakin aina viettää jonkun aikaa nurkassa häpeämässä.

Olenko ainoa joka käyttää nurkassa seisottamista piiskauksen yhteydessä? Meillä ainakin on avioliiton alusta asti ollut selvää se, että rakas vaimoni saa piiskaa, jos ei muu auta. Aika usein annan remmiä, jos joudun esim.

En tykkää riitelystä, ja silloin on mielestäni parempi puhaltaa peli poikki jo alkuunsa eli ottaa vyö käyttöön. Sitten vaan vaimolta housut kinttuihin ja kunnolla remmiä pyllylle. Takuulla alkaa sovinnollisuutta löytymään ja turhat suunsoitot unohtuu. Alussa voi olla kapinaa -oli meilläkin- mutta nykyään rouva hyväksyy käytännön, sanoo jopa sen helpottavan omaakin oloaan.

Tuleehan tuota piiskaa vaimolta tuhmista teoista. Useimmiten teot ovat ihan oikeita tuhmia tekoja ja toisinaan taas vaimon omia epäilyksiä ties mistä.

Välillä vaan tuntuu, että tulee selkään vaikka ei olisi mitään tuhmaa tehnytkään. Syyksi kun tuntuu riittävän se, että sanoo sopivassa paikassa vastaan ja sitten asiasta keskustellaan koivuniemen herran kanssa kun lapset ovat menneet nukkumaan. Vastaanväittäminenkään ei yleensä auta, tosin joskus olen päässyt kuin koira veräjästä: Yleensä piiskauksen jälkeen rakastelemme todella kiihkeästi, en tiedä miksi siihen tulee sen jälkeen niin suuri lataus.

Aika monesti saa kuulla myös näitä uhkauksia tulevista selkäsaunoista, jotka ovat toisinaan aika kipeitäkin. Piiskaus on ollut ihan ok, mutta pari kertaa olen saanut mielestäni vähän turhan kovasti piiskaa on sattunut ihan tosissaan.

Mutta eipä siinä valittaa auta kun keskenämme on näin sovittu: Meillä tämä piiskaus on siis yksipuolista, eli vaimo rankaisee minua eikä tämä näy mitenkään ulos meidän normaalista elämästämme. Me tehtiin sopimus mieheni kanssa, saa antaa piiskaa tarpeen vaatiessa. Piiskaaminen tapahtuu niin, että minä otan kaikki vaatteet veks eli olen alasti. Sitten makuuhuoneeseen ja sänkylle kontilteen, pyllistän miehelle, niin monta kertaa piiskausta, kun miehen mielestä on sopiva, sen jälkeen mies laittaa suupallon eli en pysty puhumaan mitään.

Alasti vaan jynssäämään lattioita, perse ja tissit heiluen miehen edessä, mies saa piistata samalla, jos olen hidas. Sen jälkeen mies nostaa minut niin että olen perse pystyssä häntä kohti, nyt mies saa panna minua läpsien samalla, kun siivoan.

Yöksi mies sitoo minut sängyllre käsistä ja jaloista, laittaa anustapin sisääni ja joudun nukkumaan sidottuna sänkyyn anustappi perseessä. Mies herättää minut piiskaamalla pilluani pari kertaa, irrottaa siteet, huolehdin hänen aamuseisokistansa ja menen laittamaan aamupalaa, edelleen alasti.

Sitten tissien väliin ketju. Kotona mies määrää ja käskyttää, joten säänöt ovat: En käytä kotona vaatteita viikkoon, jos olen saanut piskaa. Mies saa piiskata minua aina kun olen ollut tuhma 4. Kun en heti totellut, hän riuhtoi itse farkkujeni napit auki ja painoi minut olohuoneen sohvan selkänojalle takapuoli pystyssä ja alkoi suomia paljasta takapuoltani vyöllään.

Purin aluksi hammasta, mutta lopulta aloin itkeä kivusta ja kiukusta sekä nöyryytyksen tunteesta, jonka piiskaus aina saa aikaan. Sain oikein kunnollisen löylytyksen, varmaan kolmisenkymmentä lujaa sivallusta ja samalla sain sanallista palautetta käytöksestäni; siis oikein kunnon saarnan, ja lopuksi hän vielä nai minua takaapäin kun edelleen pyllistelin siinä sohvaa vasten. Sen jälkeen sain hellän halauksen ja kehotyuksen painua keittiöön ostoskasseja tyhjentämään.

Tänään on ollut pylly aikalailla hellänä, istuminen on vähän työlästä, mutta muuten kaikki on ok, ei tee ollenkaan mieli kiukutella kuten eilen, outo juttu.

Aiheesta on puhuttu, eli tiesin etta ainakin ajatus miesta kiihottaa. Nyt sitten sidoin nilkoista haaralleen sangynpaatyyn, jottei paase kiemurtelemaan, ja piiskasin nahkavyolla. Miehen piti kans laskea aaneen kymmenesta alaspain iskujen maara. Pidin kans vahan taukoa laimaysten valilla, jotta tietaa mita odottaa. Seurauksena hilliton stondis, kokeillaan uudelleenkin!

Nää on niitä leikkejä, jotka piristävät arkea. Ja jos ja kun on jotain valittamista, antaa emäntä piiskaa. Paljaalle takapuolelle ulkoa haetulla piiskalla. Olin ollut kuulemma laiska, vetelehdin kotona ja usein viinipullon kanssa. Mies varoitteli pari kertaa, että antaa selkään, jollei tahti muutu -ja eilen sain sitten piiskaa.

Huhhuh, oli aikas kiihottavaa, kun otti minut syliin, veti housut alas ja antoi piiskaa kuin pikkulikalle. Aluksi vaan kädellä, mutta kun riehuin ja mellastin niin haki pihalta oikein koivurisun ja jatkoi sillä. Vieläkin oon aika hämilläni, se oli aivan outoa… jokainen, jota on kunnolla piiskattu, tietää miten se sattuu ja siitä huolimatta tulin ihan kiimaiseksi, mitä lujempaa piiska osui mun pakaroihin niin sitä enemmän kiihotuin ja kun se loppui ja sain viimein kullia niin laukesin jo ensimmäisen syvän survaisun aikana.

Nyt oonkin siivoillut koko aamun, välillä kävin ottamassa suihin, kun käskettiin. Illalla saan taas kuritusta, liian pitkään oon kuulemma laiskotellut. Vyöremmi on valmiina nojatuolin selkämyksellä, samoin piiskarisu piti hakea odottamaan, että muistan, miten laiskoille naisille käy. Tää on sairaan ihanaa. Jo ennen kuin tämä viikon lomamme alkoi, mies kertoi, että suhteemme tulee muutumaan, oli miettinyt sitä jo pitkään.

Aina meillä on sängyssä lujaa mennyt, mutta tämä on jotain uutta, oon ihmeissäni, sillä en oo itsessäni tätä alistuvaa puolta ennen tiedostanutkaan. On oikein narttumainen olo, nautin tästä täysillä.

Meillä on avovaimon kanssa ikäeroa 18v itse olen yli 50v. Teen kotitöitä, minulla on kotiin tuloajat ym. Jos olen toiminut hyvin vältynkuritkselta ja saan rakastella hänen kanssaan. Mutta yleensä jostain syystä kaikki ei aina suju …saan rankaistukseksi ruoskaa, raippaa, vyötä, pakaroille , selkään , ja reisille.

Ja Tarvike hankintoihin ja asusteisiin. Meillä myös kuritus toimii toisinkigin päin , hänkin haluaa välillä kuritusta, sitomista ja rajumpaa seksiä. SAin Emännältä eilen kunnon piiskauaksen sainpotkia ja huutaa emännän polvien päällä hyvä koivu piiska piti huolen pyllyn hoitosta koivun maku olimelkein suussa pylly on hellä vieläkin kiitos emännälleni.

Pitkänä perjantaina lapset piiskataan, mutta kun meillä ei ole sellaisia, niin lupasin perheen nuoremmalle jäsenelle piiskauksen kyseisenä päivänä. Muistuttelen siitä aina välillä…. Esillä 15 viestiä, - kaikkiaan Empä tiedä miksi, olen hyvin alistuvainen persoona. Mielestäni on outoa että haluan että mies komentelee minua ja lyö jos en tottele… Onko outoa?

Sillä tunnen halua palvella miestä, tehdä sen mitä han haluaa. Olen nuorennan pojan kanssa ja huomannut että tykkää piiskausesta ja välillä remmistäkin. Haluu että annan remmiä kunnolla että peppu on punasilla raidoilla ennenkuin ruvetaan naimaan. Haluu että sitä rangastaan senkin jälkeen kun on naitu kunnolla. Kyllä se on kiihottavaa pientä pyllyä antaa piiskaa kun kerran haluu.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen. Uutiset Juuri nyt Findance. Iltamakasiini toukokuu 28, Uutisvuoksi toukokuu 28, Suositut Ilta-Sanomat toukokuu 28, Turun Sanomat toukokuu 28, Yle TV1 nyt

Pyllyn piiskaus kuumat kotirouvat -

Niin sai Alma pajuvitsasta itse perseelleen reilusti, sitten Topi kantoi hänet sisälle. Kunhan mummon pumppu kestäisi. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Onko mitään syytä, jonka vuoksi myöhästyminen on sallittua? Kysyin, vitsalla vai ilman? Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Olin jo katsellut lähellä olevaa koivutaimikkoa, se ei kuitenkaan käynyt. Jos täällä on joku vapaa nainen minä haluan leikkikaveriksi se nainen jos hän halua anna eli saada! Kiltitkin tytöt ja pojat on varmuuden netti sex avatar piiskattava. Perinteinen on sellainen kaksivaikutteinen:

Nyt on seesteinen olo ja rauha maaassa, mutta takalistoa kirvelee vieläkin! Meillä miesystäväni antaa remmiä tarpeen vaatiessa eli aina kun olen töpeksinyt tai ollut hänelle ilkeä. Kurittaminen tapahtuu makuuhuoneessa, minne hän vie minut joko hiuksista tai korvasta. Kuritukseen kuuluu, että itse on laitettava pylly paljaaksi ja nojattava sänkyyn. Remmi laulaa yleensä kertaa takalistolleni rangaistuksen vakavuudesta riippuen,sen jälkeen mies komentaa minut sänkyyn ja joskus kurituksen päälle ottaa takaapäin.

Voi tyttö pieni, kyllä varmaan aika monikin nainen joutuu joskus pudottamaan pöksyt alas ja saa selkäänsä. Sehän on luonnonlaki,että mies kurittaa naistansa; ei yhdessäolo muuten suju. Meillä ainakin on ollut alusta saakka selvää, että Piia 38, vaimoni vuodesta saa tuntea remmin tanssin persuksillaan, jos ei käytös pysy kurissa.

Viimeksi eilen oli pakko ottaa tuppivyö käyttöön, kun suunsoitto meni niin mahdottomuuksiin. Vähän se taas uhitteli, mutta oli lopulta hyvinkin kilttiä tyttöä, kun vetelin remmillä sitä perseelle niinku raipalla vikuria tammavarsaa. Lopulta melkein säälittikin jo, kun se itkua tuhertaen pyyteli oikutteluaan anteeksi, mutta ei auta olla hentomielinen, ehei.

Naiselle pitää kunnolla opettaa, kuka määrää tahdin, mä olen sitä mieltä. Jälkeenpäin on sopu talossa ja nainen tietää paikkansa. Kunnon piiskaus antaa naisille turvallisen olon, väittäisin. Tietävät näet sillon konkreettisesti, missä mennään, jää turhat temppuilut vähemmälle. Olen prikulleen samaa mieltä.

Jos emäntä hyppii silmille niin ei muuta ku välittömästi perse paljaaksi ja remmiä niin että tuntuu. Sitä ne ymmärtää, kerjäävät jopa! Ennen sain vaimolta piiskaa ja joskus oikein kunnolla nahkavyöstä ja myös ruoskasta, jonka hän oli hankkinut sexikaupasta.

Siitä tuli lähes viikottain jo pienimmistäkin töpeksimisistä. Joskus oli mukana "todistajana ja avustajana" anoppi tai naapurin rouva. Kyllä otti luonnolle, kun piti riisua ittensä alastomaksi vieraan naisen katsellessa vierestä ja sitten avustaessa vaimoani selkäsaunan antamisessa.

Avustaja piteli kiinni käsistäni ja painoi pätäni tyynyyn tai istui hajareisin hartioideni päällä, etten pässyt mihinkään sängystä, silläaikaa, kun vaimo hakkasi remmillä tai ruoskalla takamustani ja selkääni. Nykyisin olen alkanut vaatia tasapuolisuuden nimissä samaa kohtelua myös vaimolle,jonka menot ja "ompeluseuraillat" joskus venyvät pikkutunneille, eikä kunnon selitystä viipymiselle löydy. Varsinkin silloin, kun mulla olisi tarvetta saada nauttia vaimon suloista, ja hän vain viipyy noissa "tyttöporukoissa" yömyöhään; minussa nousee ärtmys ja tarve ojentaa vaimoa vähän "koivuniemen herralla".

Muutaman kerran olen komentanut vaimon hakemaan läheisestä pusikosta koivuvitsat tai pajunoksat jopa keskellä yötä. Viime viikonloppuna soitin hänen kännykkäänsä yöllä yhden jälkeen ja ilmoitin, että "tulehan jo kotiin sielä kapakasta josta tanssimusiikki kuului taustalla ja tuo tullessasi kunnolliset piiskat.

Arvaat varmaan mistä on kysymys. Ilman niitä ei ole kotiin tulemista. Kaikki kotityöt on jäänyt tekemättä ja sinä vain istut juhlimassa kapakassa! Kahden tunnin päästä vaimo palasi hieman viinalle haiskahtavana. Riisui päällystakkinsa ja sen alta paljastui vyön alle tungettu piiskanippu; kymmenkunta pitkää, monihaarasita nuoren koivun oksaa, joista oli lehdet riivitty pois.

Ujostelematta hän ojensi ne minulle ja kysyi: Tosin hän ensin kävi vessassa tyhjentämässä rakkonsa. Join pullon olutta jääkaapista ja menin hetken perästä makuuhuoneeseen, jossa vaimo makasi alastomana vatsallaan sängyn päällä.

Kysyin, että oletko valmis vastaanottamaan kaikki nämä piiskat? Joka oksalla parikymmentä lujaa sivallusta pakaroille ja reisille ja parin minuutin huiluutauko. Kyllä vaimo valitti ja kiemurteli sängyllä , mutta en päästänyt häntä mihinkään tästä piinapenkistä.

Olin päättänyt viedä asian loppuun asti. Ihme kyllä, vaimo ei huutanut ääneen, vaikka kipu varmasti tuntui luissa ja ytimissä asti, mutta valitti kyllä kyynelet silmissä.

Näin jatkoin, kunnes kaikki oksat oli käytetty ja vaimon takamus, selkä ja reidet polvitaipeisiin asti olivat aivan punaiset ja juovikkaat verestävistä paukamista, mitä piiskan sivallukset olivat jättäneet iholle. Lopuksi vaimo pyyteli nöyrästi anteeksi käytöstään. Talutin hänet kylpyhuoneeseen, jossa hän otti viileän suihkun, joka hieman lievensi takamuksen kirvelyä. Näin olen menetellyt muutamia kertoja viime vuosien aikana ja aina on rauha ja sopu palannut perheeseemme pitkäksi aikaa selkäsaunan jälkeen.

Tämä on minun kokemukseni kurista avioliitossa. Toivottavasti kumppaninne nauttii kyseisistä leikeistä, muuten juttu kuulostaa todella kauhealta ja on laitonta jne. Lakiin voisi tehdä muutoksen, että orjien pitäminen ja rankaiseminen olisi laillista.

Tietysti pitäisi olla jonkilaiset säännöt, että kuinka kovasti orjia voisi rankaista. Kiduttaminen kiellettäisiin, mutta ruoskia saisi, muttei verille asti. Vaikeampi asia olisi päättää, ketkä joutuisivat orjiksi? Siihenkin löytyy sopiva ratkaisu.

Jotkut masokistit varmaan haluasivat vapaaehtoisesti alkaa orjiksi. Osasta rikollisia, huijareita ja tyhjäntoimittajia voitaisiin tehdä myös orjia, eli niistä, jotka eivät pysty tai aiokaan maksaa takaisin aiheuttamiaan vahinkoja.

Näin yhteiskunta hyötyisi näistäkin yksilöistä, myymällä heidät orjiksi. Taidan olla nero, eikö kukaan ole keksinyt tätä aikaisemmin? Kyllä meiillä ainakin piiskataan.

Ei se kyllä aina naurata, vaikka pääsääntöisesti kiihotun siitä. Joskus se on silti niin kovaotteista, että siitä on seksi kaukana. Tosin silloinkin usein rakastellaan jälkeenpäin tai otan suihin. Niinkuin just eilen, kun mies suuttu mulle kesken puolukkareissun ja veteli siitä paikasta nahkavyöllä pitkin persuuksia siellä metsässä. Siinä ei auttanu mikään ja karkuunkaan en päässyt, se paino tyynen rauhallisesti mut mättäikköön mahalleni, veti housut nilkkoihin ja rupes piiskaamaan.

Mä rimpuilin ja kirosin, mutta en mä siitä mihinkään päässyt, kun se paino mut niskasta nelinkontin sinne mättäiden väliin. Samalla sain kuulla semmosen nuhdesaarnan, että vähemmästäkin olisin tajunnut että se oli tosi vihanen mulle. Lopulta se oli kuitenkin ohi ja se nykäs mut niskatukasta polvilleni.

Tiesin mitä tuleman piti, sillä se käy aina tosi kuumana, kun ensin suutahtaa mulle ja saa sitte purkaa sen piiskaamalla mut. Lähes aina se tahtoo seksiä, ja nyt näin sen ilmeestä, että oli suuseksin vuoro. Niinpä tein sen nöyrästi ja niin hyvin kuin osasin, sillä kaduin vittuiluani ja halusin hyvittää sen. Jälkeenpäin se oli suorastaan hilpeä, ja taputteli leikkisästi mun kipeitä pakaroita vähän väliä.

Ilta oli kiihkeä, rakastelttin monta kertaa vielä yömyöhälläkin, niinkun aina sen jälkeen, kun olen saanut remmistä. Varmaan kuulostaa hullulta jonkun mielestä, mutta uskonpa, että on muitakin kaltaisiamme "hulluja". Meillä mun miesystävä pitää mut tiukassa kurissa. Piiskaa saan ehkä pari kolme kertaa viikossa, riippuu vähän miten käyttäydyn kuitenkin vähintään kerran.

Lauantaisin saan piiskaa vaikka olisin ollut kuinka kiltti tahansa. Nautin siitä, että mies on meillä oikeasti mies ja perheen pää, tekee päätökset ja kantaa vastuun. Vaikka kuritukseen alistuminen onkin aika nöyryyttävää, en enää vaihtaisi tätä normaaliin suhteeseen.

Olemme tyttöystäväni kanssa sopineet, että minulla on oikeus rankaista häntä aina, kun katson tarpeelliseksi. Täytyy myöntää, että piiska laulaa tässä taloudessa harva se päivä, viimeksi eilen.

Tyttöystäväni oli lauantai-iltana viettämässä tyttöjen iltaa. Oltiin sovittu, että hän tulee kotiin viimeistään kello kaksi. Tuli kotiin vasta puoli viideltä. Totesin, että jollei hyvää syytä myöhästymiseen ole niin saa aamulla kunnon selkäsaunan. Hyvää syytä ei ollut joten sunnuntai alkoikin meillä sitten piiskauksen merkeissä. Piiskauksen jälkeen tyttikseni saakin aina viettää jonkun aikaa nurkassa häpeämässä. Olenko ainoa joka käyttää nurkassa seisottamista piiskauksen yhteydessä?

Meillä ainakin on avioliiton alusta asti ollut selvää se, että rakas vaimoni saa piiskaa, jos ei muu auta. Aika usein annan remmiä, jos joudun esim. En tykkää riitelystä, ja silloin on mielestäni parempi puhaltaa peli poikki jo alkuunsa eli ottaa vyö käyttöön.

Sitten vaan vaimolta housut kinttuihin ja kunnolla remmiä pyllylle. Takuulla alkaa sovinnollisuutta löytymään ja turhat suunsoitot unohtuu.

Alussa voi olla kapinaa -oli meilläkin- mutta nykyään rouva hyväksyy käytännön, sanoo jopa sen helpottavan omaakin oloaan. Tuleehan tuota piiskaa vaimolta tuhmista teoista.

Useimmiten teot ovat ihan oikeita tuhmia tekoja ja toisinaan taas vaimon omia epäilyksiä ties mistä. Välillä vaan tuntuu, että tulee selkään vaikka ei olisi mitään tuhmaa tehnytkään.

Syyksi kun tuntuu riittävän se, että sanoo sopivassa paikassa vastaan ja sitten asiasta keskustellaan koivuniemen herran kanssa kun lapset ovat menneet nukkumaan. Vastaanväittäminenkään ei yleensä auta, tosin joskus olen päässyt kuin koira veräjästä: Yleensä piiskauksen jälkeen rakastelemme todella kiihkeästi, en tiedä miksi siihen tulee sen jälkeen niin suuri lataus. Aika monesti saa kuulla myös näitä uhkauksia tulevista selkäsaunoista, jotka ovat toisinaan aika kipeitäkin. Piiskaus on ollut ihan ok, mutta pari kertaa olen saanut mielestäni vähän turhan kovasti piiskaa on sattunut ihan tosissaan.

Mutta eipä siinä valittaa auta kun keskenämme on näin sovittu: Meillä tämä piiskaus on siis yksipuolista, eli vaimo rankaisee minua eikä tämä näy mitenkään ulos meidän normaalista elämästämme. Me tehtiin sopimus mieheni kanssa, saa antaa piiskaa tarpeen vaatiessa. Ja vaikka tiesin kyllä. Yritin pyristellä karkuun, mutta enhän mä mihinkään päässyt, se veti multa housut alas ja piiskas lujasti paljaalle takapuolelle. Edelliskerrasta on aikaa, ja silloin päätin kyllä.

Leikkinä on kiihottavaa, mutta kun saan aiheesta niin melkein pelkään, sen verran kovaa se piiskaa. Jostain syystä kuitenkin tarvin tätä, mun täytyy saada tuntea, että en voi tehdä ihan mitä vaan, että tietystä käytöksestä tulee selkäsauna. Jälkeenpäin rakastellaan, ja mies on älyttömän hellä, pitelee kauniisti ja ikäänkuin hyvittelee.

Ei kuitenkaan pyytele anteeksi, eilenkin sanoi vaan, että jatkossakin remmiä tulee, jos hän katsoo sen aiheelliseksi. Vieläkin on istuminen hankalaa, katsoin äsken peilistä, takamus on violeteilla juomuilla, ristiin rastiin. Olin Emännän sylissä saamassa kuria tänä aamuna pakarat laltio jataka resillä näkyy piiskan jäljet. Onko teillä kotikurin vastustajilla todellakin päässänne sellainen ajatus, että naiset ovat myös henkisesti miehiä heikompia, eivätkä siksi osaa itse sanoa mitä haluavat, vaan taipuvat aina miehen edessä?

Ainakaan itse en tunne olevani millään lailla alistettu, olen hyvin koulutettu ja jopa tienaan paremmin kuin mieheni. Silti kotona hänellä on viimeinen sana, vaika tasa-arvoisia olemmekin ja lähes kaikki asiat päätetään yhdessä. Myös se, että hänellä on oikeus antaa minulle ruumiillista kuristusta harkintansa mukaan. Siis käytännössä piiskaa perseelle, jos hänen mielestään tarvitsen sitä. Tämä sopii meille, vaikakaan en kivusta mitenkään kiihotu ja joka kerta, kun tiedän saavani selkääni, olen pelonsekaisesta jännityksestä aivan kuumana ja yritän viimeiseen asti välttää selkäsaunan, mikä on aivan turhaa.

Jos hän on päättänyt piiskata minut, niin saan aivan taatusti piiskaa, sitä lujemmin mitä enemmän tappelen vastaan. Eilen tuli viimeksi vyöremmistä takapuolelle heti kauppareissun jälkeen, kun innostuin vähän liikaa soittamaan suutani ja jopa haistattelemaan hänelle, väsynyt ja pahalla tuulella kun olin. Kotimatka meni hiljaisuudessa, en uskaltanut sanoa enää mitään, sillä kassajonossa hän ilmoitti minulle, että kotona saisin selkääni. Kotona hän talutti minut niskasta sisälle ja riisui takkini kovaotteisesti ja vyötään irrotellen komensi minua laskemaan housut alas.

Kun en heti totellut, hän riuhtoi itse farkkujeni napit auki ja painoi minut olohuoneen sohvan selkänojalle takapuoli pystyssä ja alkoi suomia paljasta takapuoltani vyöllään. Purin aluksi hammasta, mutta lopulta aloin itkeä kivusta ja kiukusta sekä nöyryytyksen tunteesta, jonka piiskaus aina saa aikaan.

Sain oikein kunnollisen löylytyksen, varmaan kolmisenkymmentä lujaa sivallusta ja samalla sain sanallista palautetta käytöksestäni; siis oikein kunnon saarnan, ja lopuksi hän vielä nai minua takaapäin kun edelleen pyllistelin siinä sohvaa vasten.

Sen jälkeen sain hellän halauksen ja kehotyuksen painua keittiöön ostoskasseja tyhjentämään. Tänään on ollut pylly aikalailla hellänä, istuminen on vähän työlästä, mutta muuten kaikki on ok, ei tee ollenkaan mieli kiukutella kuten eilen, outo juttu. Aiheesta on puhuttu, eli tiesin etta ainakin ajatus miesta kiihottaa. Nyt sitten sidoin nilkoista haaralleen sangynpaatyyn, jottei paase kiemurtelemaan, ja piiskasin nahkavyolla.

Miehen piti kans laskea aaneen kymmenesta alaspain iskujen maara. Pidin kans vahan taukoa laimaysten valilla, jotta tietaa mita odottaa. Seurauksena hilliton stondis, kokeillaan uudelleenkin! Nää on niitä leikkejä, jotka piristävät arkea.

Ja jos ja kun on jotain valittamista, antaa emäntä piiskaa. Paljaalle takapuolelle ulkoa haetulla piiskalla.

Olin ollut kuulemma laiska, vetelehdin kotona ja usein viinipullon kanssa. Mies varoitteli pari kertaa, että antaa selkään, jollei tahti muutu -ja eilen sain sitten piiskaa. Huhhuh, oli aikas kiihottavaa, kun otti minut syliin, veti housut alas ja antoi piiskaa kuin pikkulikalle.

Aluksi vaan kädellä, mutta kun riehuin ja mellastin niin haki pihalta oikein koivurisun ja jatkoi sillä. Vieläkin oon aika hämilläni, se oli aivan outoa… jokainen, jota on kunnolla piiskattu, tietää miten se sattuu ja siitä huolimatta tulin ihan kiimaiseksi, mitä lujempaa piiska osui mun pakaroihin niin sitä enemmän kiihotuin ja kun se loppui ja sain viimein kullia niin laukesin jo ensimmäisen syvän survaisun aikana.

Nyt oonkin siivoillut koko aamun, välillä kävin ottamassa suihin, kun käskettiin. Illalla saan taas kuritusta, liian pitkään oon kuulemma laiskotellut. Vyöremmi on valmiina nojatuolin selkämyksellä, samoin piiskarisu piti hakea odottamaan, että muistan, miten laiskoille naisille käy. Tää on sairaan ihanaa. Jo ennen kuin tämä viikon lomamme alkoi, mies kertoi, että suhteemme tulee muutumaan, oli miettinyt sitä jo pitkään. Aina meillä on sängyssä lujaa mennyt, mutta tämä on jotain uutta, oon ihmeissäni, sillä en oo itsessäni tätä alistuvaa puolta ennen tiedostanutkaan.

On oikein narttumainen olo, nautin tästä täysillä. Meillä on avovaimon kanssa ikäeroa 18v itse olen yli 50v. Teen kotitöitä, minulla on kotiin tuloajat ym. Jos olen toiminut hyvin vältynkuritkselta ja saan rakastella hänen kanssaan. Mutta yleensä jostain syystä kaikki ei aina suju …saan rankaistukseksi ruoskaa, raippaa, vyötä, pakaroille , selkään , ja reisille. Ja Tarvike hankintoihin ja asusteisiin.

0 thoughts on “Pyllyn piiskaus kuumat kotirouvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *