Blog

Zerif supports a custom frontpage

Seksi alasti dildo perseeseen

seksi alasti dildo perseeseen

Sisääntyöntyminen tapahtuu hyvin helposti, liukkaria vain dildoon ja peppuun ja sitten vaimo vain luiskauttaa dildon sisääni. Osaan rentouttaa jo paikat niin ettei sulkijalihas laita yhtään hanttiin. Itseasiassa tuo vaihe tuntuu kaikkein parhaimmalta, joten olen ohjeistanut häntä että ottaa välillä dildon ulos ja työntää uudelleen sen sisään.

Näiden välillä sitten välillä hitaita pitkiä työntöjä ja välillä oikein kunnon rytinällä.. Kylkiasennossa takaapäin pystyn hieromaan hänen klitoristaan joten hän saa orgasmin myös anaalipanon aikana. Strapless-dildo on vain hankala kun se ei tahdo pysyä paikallaan muuten kuin että vaimo pitää jalkansa yhdessä, joten asennoissa ei ole valinnan varaa..

Normi strapharnessilla vaimo voisi laittaa perhosen omaksi ilokseen anaalipanon ajaksi, mikä ei straplessillä onnistu. Tilaukseen lähteekin pian strapharness johon tilataan ainakin 6 tuumainen realistic uncut dildo esinahallinen ja ehkä vielä isompikin koska uskon nauttivani vielä enemmän paksummasta ja aidonlaisesta dildosta.

Ainakin netissä näkemäni pätkä missä domina panee käsivarren kokoisella dildolla kiihottaa valtavasti. Tuskin moista sisääni saisin mutta ainakin peruskalua isompi menee varmasti. Vaimoni ei alkuun innostunut asiasta mutta on nyt täysillä mukana asiassa. Haaveissa olisi että vaimo yllättäisi joskus mitä olen pyytänytkin jo ja ottaisi minut kesken muiden touhujen. Tulisi taakseni dildo valmiiksi paikoillaan, laskisi housuni alas, sipaisisi vähän liukkaria peppuun ja työntyisi sisääni.

Tämän jälkeen antaisin hänelle takuuorgasmit.. Vaimo luiskauttaa sen paikoilleen vaikka keskellä päivää jos kaipaan anaalin härnäystä iltaa varten. Myös anaalipanon jälkeen vaimo monesti laittaa tapin sisääni ennenkuin tulen hänen sisäänsä. Vaimo itse ei paljoa anaaliseksistä perusta. Joskus hän pyytää panemaan anaaliin mutta se ei ole hänestä nautittavaa paksun kaluni takia ellei pysty täysin rentouttamaan paikkoja ja klitorista pitää pystyä hieromaan samalla.

Aiemmin pyysin useastikin anaalia mutta nyttemmin panen häntä anaaliin vain jos hän itse pyytää. Avoimin mielin ja oikein tehtynä on kiihoittavaa ja kiva lisä seksiin, oli sitten vastaanottavana puolena kumpi tahansa.

Kyllähän se peppuseksi ainakin haisee ja kikkelinpäähän saattaa tulla kokkareita tai kuraa. En tiedä minkä pershuuhtelun ne pornotähdet tekevät, kun näyttää niin puhtaalta. Ja sitä hajuefektiä ei saa videolle. Pyykkipoika nenään , Meillä mies on aivan innoissaan kun saa dildoa pepaan. Itse en tykkää sitä itselleni tehtävän, koska se sattuu liikaa, mutta miehen mieliksi käyttelen dildoa hänen pepassaan.

Olen koittanut peppuseksiä mutta ei se ollu niin ihanaa ku luulin Mut kyllä jotkut siitä pitää Turbo mamma , Onko se totta että jos harrastaa paljon tätä peppuseksiä, se reikä voi jotenkin "vetäytyä"?

Kaks ois kiva , Anni iäkäs , Meillä on tuo Feeldoe ja suht. Olin parikymppinen kolli ja peuhasin yli neljäkymppisen yh-rouvan kanssa vakituisen satunnaisesti. Ikimuistoisempia kokemuksiani oli saadessani ensikertaa sauvan anaaliin ja samanaikaista käsihoitoa.

Muistan kuinka varpaankynnet oli irrota ruiskiessani spermat pitkin makuuhuoneen päätyseinän tapetteja. Mihelle kans , Mikä miehiä kiinnostaa toisiaan naida? Olemme parikymmisiä molemmat ja en arvannut että pettää miehen kanssa minua.

Sillä oli vanhempi kaveri saunassa, menin hakee syömään mutta näin kun vanhempi iso mies pani miestäni perseeseen oikein kunnolla. Mahto tuntua kun sillä oli iso ja paksu. Sitten tulivat syömään kun ei olisi mitään tapahtunut. Kyllähän kiinnosteena vähänaikaa katseli kun en ollut niin ISOA ennen nähnyt. Ei ymmärrä , Samanlaista kokenut , Mitä tehdä , Järjestä seuraavat numerot suurimmasta pienimpään: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Miten reiät saa tarpeeksi auki? Kumpaan reikään laitetaan siitin ensin?

Pystynkö kävelemään seur päivänä? Ja kysyjänä oli siis joku vuotias poika, niinkö? No, vuokraapa vaikka jostain joku sopiva filmi, sitten näet miten homma käy. Ja hyvin pystyt seuraavana päivänä kävelemään. Siinähän se , Jos tykkää peppuseksistä, niin tuo tuntuu todella hyvälle. Kaikki naiset eivät tykkää, jotkut taas vaativat vähän enemmän valmistelua ennen peppuseksiä, tottuneempi puolestaan voi ottaa liukastetun kalun suoraan peppuun ja mielellään vielä ottaakin.

Kyse on minusta siitä, osaako rentouttaa alapäänsä lihaksia sisääntulon hetkellä. Helpompi on, jos ottaa ensin peppuun ja sitten pimpsaan. Tuplapano vaatii muuten miehiltäkin pikkuisen harjoitusta, ettei jompi kumpi vauhdissa putoa ulos ja se taas tuntuu tylsältä naisen kannalta Kaipa se tuplapano miehistäkin tosi hyvältä tuntuu!

Mies 42 ,

En tykkää ja sattuu tosi paljon. Jos on halua ja seikkailumieltä, homma onnistuu varmasti ja tuo teille uuden upean nautinnon. Alkuun vaan määrätietoisesti, mutta samalla hyvin hyvin varovasti. Oma kroppa pitää opetella tuntemaan, jotta hommasta pystyisi nauttimaan. Alkuun tosiaan paljon liukkaria ja kokeilemalla sitten etsitte sinulle ja miehellesi sopivan määrän, kokemuksen myötä tulee tosiaan toimeen aika vähällä luistolla ja sitä myöten kokemus ei kuin voimistuu ja paranee Alkuun asentona voisi olla lusikka, tai sitten käyt vatsallesi tyyny lantion alla.

Koira-asento kiristää paikkoja ja lähetyssaarnaajakin vaatii hiukan totuttelua, eli ovat sopivia vähän kokeneemmille. Kokemuksen karttuessa voit opetella myös ratsastamaan ja muitakin variaatioita löytyy runsain mitoin. Minullakin on se kokemus, että peppuseksissä saamme kaikkein voimakkaimmat orgasmit, päättelen näin selässäni puuskuttavan uroksen karjunnasta lastin lentäessä.

Aluksi aina sattuu ja täytyy edetä varovasti, mutta kunhan vauhtiin pääsee niin se tuntuu todella kiihottavalta. En tiedä vaikuttaako siihen myös se mielikuva että on tekemässä jotain tuhmaa.. Miksi jengi aina puhuu peppuseksistä vain seksinä, jossa mies panee naista perseeseen? Peppuseksissä on niin paljon muutakin. Minä nautin naisena anaaliseksistä siten, että panen miestä dildolla perseeseen. Voi että se saa mut märäksi. Joskus olen saanut siinä orgasminkin ihan itsekseen.

Käytämme vaimon kanssa lähes joka rakastelun yhteydessä strapless-dildoa esileikin yhteydessä. Nuolen tai hieron vaimoa kunnes hän saa orgasmin, sitten vaimoni laittaa dildon paikolleen ja panee minua.

Ensikokemukset anaaliyhdynnästä vain naisten kanssa nuoruudessa eivät olleet kehuttavia, mutta nyt nautin siitä paljon. Ensimmäinen anaaliorgasmi odottaa tuloaan mutta on jo lähellä. Sisääntyöntyminen tapahtuu hyvin helposti, liukkaria vain dildoon ja peppuun ja sitten vaimo vain luiskauttaa dildon sisääni. Osaan rentouttaa jo paikat niin ettei sulkijalihas laita yhtään hanttiin.

Itseasiassa tuo vaihe tuntuu kaikkein parhaimmalta, joten olen ohjeistanut häntä että ottaa välillä dildon ulos ja työntää uudelleen sen sisään. Näiden välillä sitten välillä hitaita pitkiä työntöjä ja välillä oikein kunnon rytinällä..

Kylkiasennossa takaapäin pystyn hieromaan hänen klitoristaan joten hän saa orgasmin myös anaalipanon aikana. Strapless-dildo on vain hankala kun se ei tahdo pysyä paikallaan muuten kuin että vaimo pitää jalkansa yhdessä, joten asennoissa ei ole valinnan varaa.. Normi strapharnessilla vaimo voisi laittaa perhosen omaksi ilokseen anaalipanon ajaksi, mikä ei straplessillä onnistu.

Tilaukseen lähteekin pian strapharness johon tilataan ainakin 6 tuumainen realistic uncut dildo esinahallinen ja ehkä vielä isompikin koska uskon nauttivani vielä enemmän paksummasta ja aidonlaisesta dildosta. Ainakin netissä näkemäni pätkä missä domina panee käsivarren kokoisella dildolla kiihottaa valtavasti. Tuskin moista sisääni saisin mutta ainakin peruskalua isompi menee varmasti.

Vaimoni ei alkuun innostunut asiasta mutta on nyt täysillä mukana asiassa. Kaipa se tuplapano miehistäkin tosi hyvältä tuntuu! Mies 42 , Itse saan mieheni ja tämän kaverien siitintä yhtä aikaa peppuun ja pimppiin todella usein. Homma toimii hyvin sekä takaa että edestä. Välillä miehet laittavat myös samaan aukkoon, yleensä pimppiin. Hieman on opittava asetelmaa ja samaan reikään lykkiessä sisään saanti vaatii hieman tekniikkaa.

Tuntuu taivaalliselta kun kaksi karvaista kollia rynkyttää tosissaa. Siinä saa sitä välittämistä, ja tuntee itsensä ihan prinsessaksi. Me ollaan sovittu miehen kanssa, et hän käy ostamassa meille sopiva dildo ja kokeillaan tuplapano, jonka aikaa ollaan haavailtu Kiinnostaisi kyllä kokeilla tyttökaverin kanssa..

Olen pyytänyt häntä käyttämään sitä minun katsoessa, mutta hänestä olisi kivempi jos minä käyttäisin sitä häneen. Onnistuisikohan jo huomenna kun taas nähdään. Ja mahdollisesti tupla heti ensimmäisellä kerralla. Mulla ei ole tähän asiaan muuta sanottavaa, kuin että tässäkin jutussa ajatus on todella kiihottava, toteutus reaalielämässä ei niinkään. Sain olla takaa ja edestä samantien, edessä ollessa nuolin pimppiä ja sormetin.

Hän sai melkoisen orgun, jätti dildon peppuuni ja hetken päästä hoiti spermani ulos. Tämä oli kova muovidildo, ostimme seuraavaksi pehmeän, värisevän dildon. Se taitaa olla paras ja ainakin kerran viikossa saan takapuoleeni.

Mukavaa vaihtelua , Kale 19 , Lähdin joskus baarista opiskelijabileistä varmaan yli 20 vuotta vanhemman naisen mukaan. Otti multa suihin ja alko hieromaan peppureikää.. Sitte kysy että haluaisinko sinne jotain muuta. Sanoin että kyllä se käy, mutta varovasti.. Laitto sitten liukkaria peppuun ja dildon surisemaan.. Pikkuhiljaa upotti sen kokonaan mun perseeseen.. Sain vielä panna häntä pilluun ja peppuun.. Ehkä elämäni parhaimpia panoja.. Kävin vielä pari kertaa uudestaan, mutta dildoleikit jäi siihen yhteen kertaan..

seksi alasti dildo perseeseen Eli kokeilunhalua olisi, miltä se aito siellä tuntuu, mutta vaimoani en petä. Ei, luo uusi käyttäjätili. Siinä saa sitä välittämistä, ja tuntee itsensä ihan prinsessaksi. Kumpaan reikään laitetaan siitin ensin? Ainoa tilanne jossa peppuun pano kiihottaa, siis mielikuva irina tundra kyrpää pilluun kokemusta, nettikauppa seksi video kun saisi molempiin yhtäaikaa

0 thoughts on “Seksi alasti dildo perseeseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *