Blog

Zerif supports a custom frontpage

Tädille kyrpää paljas pillu

Elikkä sitä sukurutsaahan se semmonen teiltä on, mutta olokoon minun puolestani – pillu kun pillu – ei se siitä kummene.

Ja kun totta puhutaan, niin oon se minähi pannu Tiinaa. Se oli kolomentoista kun minä yhtenä iltana kun Aila ei ollu kotona otin siltä piikuuven. Ollaan siitä lähtien naija napsuteltu Tiinan kansa aina kun äitisä ei oo ollu kotosalla. Mitäpä tykkäät, enkö ookki opettanu tyttäreni hyvästi ottamaan mulukkua suihin.

Vaikka ite sanon, niin on se melekonen peto sänkytouhuissa. Liekkö tuo tullu äitiinsä niisä asioissa. Ja saattasi se Heidiki tulla rientoihin mukkaan, minä kun oon nainu siskoanihi ja ainaski Aila tietääpi sen. Tiina kait ei vielä oo tietonen minun ja Heidin nussimisista”, heitin vieheen sekä Erkille puheessa, että järveen uutta haukea narraamaan.

Minulla kävi jo viimeyönä sama ajatus mielessä, vaan en kehannu tulla häirihtemään, kun teillä oli semmonen meno päällä. Voitasiin tosiaanni kokkeilla vaikka Ailan kansa yhtäaikaa. Minua kun on aina haluttanu naija tätijäsi persijeen, mutta se ei oo antanu sitä tehä. Nyt sen on pakko suostua, kun olen muka suuttuvani sille siitä, että anto sinun nussia ihtijään”, Erkki sanoi naureskellen.

Löimme kättä päälle ja jatkoimme kalastusta, kunnes saimme mielestämme rittävästi saalista kehdataksemme palata mökille. Aila ja Tiina seurasivat tuloamme laiturilla istuksien ja ryhtyivät perkaamaan kaloja.

Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämään saunaa. Kun sauna oli kylpyvalmis käskimme setäni kanssa naiset ensin saunaan. Olimme sopineet lämmityspuuhien aikana, että runkkaamme kalut valmiiksi pystyyn ja marssimme lemmensauvat tanassa saunaan. Ailan ja Tiinan ilmeet olivat näkemisen arvoisia kun Erkki ja minä astuimme peräkkäin löylyhuoneeseen.

Ensin he näyttivät muka järkyttyneitä, mutta Erkin kertoessa aikomuksemme he rauhoittuivat ja Tiina hypähti alas lauteilta imemään isänsä jämäkkää kullia. Minä siirryin Aila-tädin jalkojen väliin ja aloin nuolla hänen pilluaan.

Pyörittelin kieltäni tädin klitoriksen ympärillä ja työnsin kieleni välillä syvälle pilluun, joka alkoi kostua. Erkki ähki tyytyväisenä Tiinan imutuksessa.

Tiinan pää nyökki edestakaisin hänen imiessä posket lommolla isänsä kyrpää syvälle suuhunsa. Aila painoi päätäni tiukemmin vasten pilluaan ja puristi vavahtelevat reitensä päätäni vasten saadessaan orgasminsa. Tukastani kiinni pitäen hän laukesi ja suuni täyttyi hänen makeasta pillumehustaan. Erkki vetäytyi tyttärensä suusta, käski minun kiivetä ylälauteelle selinmakuulle ja määräsi vaimonsa kyrpäni päälle istumaan.

Aila ohjasi tykyttävän kullini ahnaasti sisäänsä ja aloitti ratsastuksen. Erkki kuitenkin otti vaimoansa takapuolesta kiinni ja piti sitä aloillaan niin kauan, että sai kullinsa Ailan peräaukolle. Kertasurvaisulla hän työnsi kyrpänsä tätini perseeseen ja Aila huusi tuskasta Erkin aloittaessa säälimättömän nussimisen vaimonsa suoleen. Melekeen kakskymmentä vuotta tätä on saanu turhaan vongata tältä akalta, vaan nyt lähti neitsyys persiestäki, hä-hä-hää!

Minä yritin pysyä vauhdissa mukana työnnellen vuorotahtiin setämiehen kanssa. Aila-tädin pillu tuntui entistä tiukemmalta kahden kyrvän jyystäessä vaikeroivan naisen alapäässä. Täti haukkoi henkeään ja soperteli vittunsa repeävän kahtia tällaisessa höykytyksessä.

Kuitenkin hän kannusti meitä kovempaan menoon ja kielsi lopettamasta. Silmät kiinni ja suu ammollaan hän yritti pitää itsensä paikallaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Minä työnsin altapäin kulliani tädin pilluun ja takaa tuuppasi setäni kaluaan vaimonsa anukseen. Täti alkoi täristä siihen malliin, että ei menisi kauaa kun hän laukeaisi välissämme. Erkki tarttui Ailan lanteisiin ja junttasi kyrpänsä vielä muutaman kerran tädin perseeseen, jonne karjahtaen laski siemenensä.

Aila vapisi tuntiessaan nytkähtelevän kyrvän purkavan lastinsa syvällä hänen suolessaan. Kirkuen nautinnosta hän sai oman orgasminsa ja rojahti päälleni. Täti suuteli minua voipuneena ja Erkin veteytyessä hänen sisältään täti kierähti viereeni makaamaan. Itse en vielä ollut lauennut, joten katsahdin Tiinaa, joka lipoi huuliaan ja viittasi minua luokseen. Olin hänen luona usein yö tai viikon loppu kylässä. Mun tätini oli luonteeltaan hyvin reipas, Ja minä tykkäsin olla hänen luona loppu viikon, Hänellä oli tapana ottaa multa alapään paljaaksi, Heti kun päästiin hänen luokse.

Hän sanoi mulle, Nyt tätisi ottaa sulta alapään paljaaksi, Mutta jos kerkijät koskemaan ulkoovea saat pitää housut jalassa. Ja sitten mä rupesin juoksemaan ulkoovelle päin, Mutta tätini sai mut monta kertaa kiinni ja riisui multa alapääni paljaaksi. Tätiäni ei häirinnyt jos joku oli katsomassa meidän leikkiä. Tätini laittoi mun käteni mun selkäni taakse, Ja kävelytti mut muna pystyssä naapurin luokse, Ja sanoi naapurille että hän saa tyhjentää pojalta lastin NYT.

Ja hänen naapuri otti heti mun pelistäni kiinni ja rupesi runkkaamaan minua. Kun olin lauvennut sanoi tätini, Poika laukesi liian aikasin runkkaa uusi lasti pojalta, Ja naapuri runkkasi multa uuden lastin. Nyt oli tätini tyytyväinen minuun ja käski minua kiittämään hänen naapuriaan, Minä sanoi sille: Kiitos että tyhjensit minut.

Sen jälkeen mentiin sisälle tätini asuntoon jossa tätini riisui multa paidan pois. Ja minä olin alasti hänen luona, Hän tykkäsi että poika lapsi on alasti hänen luona, Sen jälkeen tätini sanoi mulle että hän "unohti" mun housuni pihalle, käys poika hakemassa ne nyt, Ja minä menin pihalle, Hänen naapuri oli ottanut mun housuni "talteen" Tulitko hakemaan näitä?

Anna mun housuni mulle, mä sanoin sille, Kädet niskan taakse ja tule tänne, Minä katsoin selkäni taakse tätiäni joka nyökkäsi, Kuinka monta vaate kappaletta on sulla nyt, Ja naapuri laski että on alu ja päällys housut, Tätini sanoi että 2 laukausta otat pojalta nyt, Ja minä menin sen luokse kädet niskan takana.

Se vei mut sisä pihalle ja tätini seuras perästä meitä, Sen jälkeen ukko laittoi mut selälleni pöydälle ja rupesivat vuoron perään tyhjentämään minua. Kun olin tyhjä lähdettiin tätini puolelle, Ja tätini sanoi mulle että kun olet kiltti poika ja annat mun ottaa sut kiinni ennen ulkoovea niin naapurini ja minä tyhjennetään sut joka kerta. Joo mulla oli kiva Tädin ja serkkutyttöjen kanssa.

Serkut oli kaksostytöt ja mua pari vuotta vanhempia. Olin aina kesät siellä maalla hoidossa. Tytöt ja mä oltiin aina ilkosen alasti. Kun tulin ikään jolloin kulli seisoi välillä niin tätiä hymyilytti ja kaksoset kikatti. Jossain siinä 12 v alko hormonit jyllätä ja oltiin uimaaltaalla peuhaamassa ja mulla kulli seisoi ja tytöt koitti mulkkua.

Menin saunan kuistille aurinkoon kun vilutti. Kulli ei vaan laskenut ja kaksosten katselu kiihotti. Kaksoset katteli ja samassa täti yllätti. Tokasi että tytöt tänne nyt täti näyttää miten kulli on kiva peli. Tytö tuli ja täti alko runkkaamaan mua ja sitten otti suihin.

Tulin heti kuin tykin suusta. Täti imi puhtaaksi ja käski tyttöjen koittaa pippeliä. Alko taas seisoon ku kaksoset teki niinkuin tätini näytti.

Hellivät pusseja ja peppua ja vetelivät esinahkaa eestaas. Molemmat tytöt yhdessä ja täti välillä. Tytöt sai mällit suuhunsa. Talvisinkin me nuoret oltiin sisällä alasti. Telkku katsoessa mulla välillä jökötti ja täti runkkasi samalla kun katsoi tvtä. Tytöt myös pani toisiaan Nokian kumipampula. Panna ei saanut ku pyllyyn ennenkuin tytöillä oli ehkäisypillerit. Osasivat huuhdella pyllyreijän puhtaaks ja sit pili sisään öljyn kera.

Minä tulin ja tytöt tuli. Toinen tytöistä tulee vieläkin mun luo kylään pari kertaa kuussa jotta saa pyllyyn kun sen ukko ei suostu pyllypanoon.

Runkkausta, suihin, pilluun ja pyllyyn. Välillä sisko on mukana. En oo vaivautunut hankkimaan vakkari tyttöystävää ku monet naiset suomessa on niin estoisia. Jos seisoo ni ei tiedä mitä tekisivät ja seksuaalisuus on vierasta. Oman kehon tuntemus on nollissa ja aikkea hävetään. Onneks on kaksostytöt ja pari ulkomaalaista oikeesti kiimasta nuorta pillua. Ihan hyviä tarinoita, mutta veikkaanpa fantasioiksi suurinta osaa.

Jotenkin uskon, että sanaa 'irstas' ei käytä yksikään nainen ja miehistäkin vain ne liikaa pornolehtiä lukeneet. Eipä sillä, itsellänikin oli kauan sitten läheltä piti -tilanne 'serkkuni tädin' kanssa, mutta eipä siitä sen enempää.

Minulle tuli tästä viestiketjusta omat muistot mieleen. Itse tirkistelin nuorena usetin tätiäni ja tyydytin itseäni. Sitten ollessani 25 vuotias täti tuolloin jo 52v.

Mentiin yksiin kesäjuhliin, minä hain tätini kyytiin ja jo automatkalla silmäilin hänen sääriään ja kaula-aukkoa. Illan vietin tädin seurassa ja olimme aika hiprakassa kun lähdimme hotellille.

Yövyimme samassa huoneessa ja kun menimme nukkumaan en voinut olla hyväilemättä hänen kauniita rintoja. Hän ei vastustellut mitenkään vaikka annoin käteni valua haaroihin. Tunsin hänen kostuvan ja hengityksen muuttuvan kiihkeämmäksi. Hetken hyväilyn jälkeen hän kysyi että haluanko varmasti häntä! Nyökkäsin ja hän otti kalustani kiinni, hyväilimme toisiamme hetken ja sitten täti sanoi että tuu mun sisään. Hän meni vatsalleen johotti pepun hieman ylös ja minä työnnyin häneen.

Kun laukesin hänen sisään hän kääntyi selälleen ja pyysi vielä käsin hyväileen jotta hän sai myös orgasmin. Se oli ainoa kerta kun harrastimme seksiä yhdessä. Mutta mukava muisto jäi! Aika moni mies on näköjään ollut tätinsä kanssa tai haaveillut olevansa. Minun sisarenpoika jävi aina minua kurkkimassa kun olin saunassa tai suihkussa. Olen myös nähnyt hänet pihallani runkkaamassa kun olen tehnyt pihatöitä tai ottanut aurinkoa.

Nyt minä tein sen mitä olin useasti meinannut tehdä. Sisarenpoikani oli luonani käymässä ja houkuttelin hänet jäämään seurakseni iltaa istumaan, onhan poika jo parikymppinen. Joimme olutta ja viiniä, pojalle tein pari paukkua myös väkevämmästä. Jossain vaiheessa kysyin haluaisiko hän saunaan, ei halunnut.

Päätin itse käydä suihkussa ja tulin pelkkä pyyhe ympärillä takaisin pojan seuraan. Huomasin kuinka hän katseli tissivakoani, myös alapään karvoitus näkyi kun istuin sohvalla.

Poika oli selvästi kiihottunut mutta ei uskaltanut tehdä mitään. Itsekään en sitten kehdannut vaikka olin kiihottunut ja märkä. Sanoin pojalle että käyn pukemassa ja menin makuuhuoneeseen pukeutumaan mutta ennen sitä tyydytin itseni toivoen että poika tulisi luokseni. Ei tullut mutta hyvä alku. Ehkä ensikerralla, haluisin niin tuota nuorta kullia ja tiedän hänen haluavan minua kun kerran käy minua kurkkimassa.

Toivon lisää rohkeutta hänelle Eilen poika oli luonani nurmikkoa leikkaamassa. Otin aurinkoa bikineissä ja katselin kun hän leikkasi nurmikkoa. Huomasin kuinka poika vilkuili minua vähän väliä. Vaivihkaa hyväilin itseäni toivoen hänen huomaavan ja tulevan luokseni.

Työn tehtyä menimme sisälle kahville, pojan odottaessa kahvin tippumista menin makuuhuoneeseen pukeutumaan.

Jätin oven auki niin että hän näki sinne kun riisuin bikinit, puin alastoman vartalon päälle vain hieman läpikuultavan mekon ja menin kahvia tarjoilemaan. Huomasin kuinka hän katseli rintojani jotka näkyivät mekon läpi, nännit näkyi hyvinkin selvästi. Harmi että hän ei vieläkään rohjennut tehdä mitään sen suuntaista että olisin kehdannut ehdottaa hänelle seksiä. Mun vuotta mua nuorempi serkku vietti kesäsin paljon aikaa meidän mökillä. Usein oltiin siellä minä, serkkuni ja äitini.

Oltiin silloin vielä nuoria miehen alkuja, minä reilu 18v. Eleet ja toiminta oli todella rauhallista ja omiin taitoihinsa luottavaa. Tiukasti, mutta samalla hellästi huulilla puristaen kullini alkoi liikkua edestakaisin Minnan suussa. Suihinotto kesti varsin pitkään todella rauhallisesti.

Näki että Minnalla ei ollut aikomustakaan saattaa minua laukeamaan suuhunsa. Pian Minna nousi ylös, otti kädestäni kiinni ja vei minua kohti makuuhuonetta ja aviovuodettaan. Sängylle päästyään hän meni nelinkontin sängynpäätyyn ja nosti upean peppunsa ylös. Olin tilanteessa heti mukana ja riisuin hänen stringinsä hitaasti pois. Annoin käteni vaeltaa hetken Minnan alaselällä ja pepulla, kunnes työnsin sormiani hyvin esillä olevalle pillulle.

Huokausten lomassa hän työnteli peppuaan sormiani kohti ja kosteasta pillusta ja vartalon elkeistä päätellen hän oli todellakin valmis harrastamaan seksiä kanssani. Minna kääntyi ympäri, siirtyi paremmin sängylle selälleen ja kutsui minut syliinsä. Liikuin kiusoittelevan hitaasti hänen syliinsä suudellen ensin huolella hänen rintojaan ja lopulta suutelimme hetken alastomina sylikkäin.

Nousin hiukan ylemmäs ja asettelin kivikovana seisovaa kaluani Minnan kosteille pillun huulille. Työnsin paksua kaluani kosteaan ja varsin tiukkaan pimppaan hitaasti. Aluksi työnnyin noin puolittain Minnan sisälle ja jo se sai meidät molemmat ääntelemään nautinnosta.

Tunsin heti, että Minna on todella taitava sängyssä ja ottaa huomioon miehen nautinnon ja nytkin hän hieroi pakaroitani, selkääni ja niskaani saaden minut nauttimaan entisestään. Kiedoin käteni Minnan ympäri, painauduin häneen tiukasti kiinni ja jatkoin rauhallisia työntöjä. Pian tunsin kuinka olin kokonaan Minnan sisällä ja hiukan tahtiani kasvattaen kuulin jo vahvoja parkaisuja naisen suusta. Jatkoin työntöjäni kuitenkin vielä varsin rauhallisesti.

En halunnut rakastelumme jäävän lyhyeksi vaan halusin sen jatkuvan vielä tovin. Minnan nautinto sen sijaan kasvoi ja kasvoi entisestään allani. Lopulta hän tarttui tiukasti pakaroihini kiinni ja pysäytti näin työntöni. MiniOrgasmi oli tulos Minnalle tästä n. Nautinnon ähkäisyt ja parkaisut naisen suusta ovat parasta jota mies voi sängyssä saada aikaan. Hetken lepäilyn jälkeen Minna halusi ratsastaa. Siirryin viereen valmiiksi selälleni ja tunsin nyt kuinka helläksi olinkin nussinut oman kaluni Minnan tarttuessa käsillään siihen.

Hän tuli nopeasti syliini ja painoi kullini yhdellä pitkällä työnnöllä kokonaan sisälleen! Tämä sai minutkin parkaisemaan varsin rajusti ja salamaniskut kiersivät pitkin vartaloani. Minna ei häkeltynyt tästä lainkaan vaan aloitti ratsastuksen varmoin ja taitavin ottein. Suljin silmäni ja olin hetken ihan muissa maailmoissa saaden elämäni parasta seksiä. Minnan isot rinnat liikkuivat valtoimenaan työntöjen tahdissa, nuolin niitä aina kun yletyin niihin ja aika ajoin tunsin kuinka naisen kädet hyväilivät hellästi niskaani, hiuksiani ja kasvojani ylipäänsä.

Hyväilin rakastelun jatkuessa Minnan selkää, peppua ja niskaa myös. Kumpikin nautti ilmiselvästi hellästä hyväilystä rakastelun yhteydessä, annoimme käsiemme vaeltaa ilman estoja ja rajoituksia. Tahti oli ollut pitkää rauhallista, mutta hetkessä tunsin kuinka Minnan peppu alkoi liikkua yhä vahvemmin ja rajummin kaluani vasten. Nyt sain kokea miten aikuinen, taitava Nainen ratsastaa!

Ääntä sängyssä pidin nyt minä. Huokailin ja vaikeroin Nautinnon saadessa minut kokonaan valtaansa! Minna teki työtä käskettyä ja aloitti täysivauhtisen nainnin sylissäni. Tätä kesti useita minuutteja ja tunsin hämärän rajamailta kuinka en kestäisi enää kauaa. Samaan aikaan Minnakin alkoi osoittaa merkkejä laukeamisestaan, hänen vartalonsa väreili kosketuksistani ja hengitys oli katkonaista. Yhtäkkiä Minna nosti peppunsa niin että olin vain senttiä hänen sisällään, pysähtyi hetkeksi ja painoi vielä kerran kullini syvälle pilluunsa voimakkaan parkaisun saattelemana!!

Tätä en enää itsekään kestänyt vaan Minnan jatkaessa työntöjään kesken Orgasminsa laukesin syvälle Minnan sisälle! Uupuneina ja raukeina lepäsimme sylikkäin hetken sängyssä. Suudelmien saattelemana nousimme sängystä ja kävimme yhdessä suihkussa pesemässä rakastelun väsyttämät vartalomme. Ilta jatkui vielä hetken olohuoneessa.

Ilmassa ei ollut tippaakaan katumusta eikä häpeää, vaan nautimme toistemme seurasta edelleen samallalailla kuin ennen seksiä. Ilta kääntyi jo puolille öin ja hiukan ylikin ja oli aika mennä jo nukkumaan. Päätimme varmuuden vuoksi mennä omiin sänkyihimme nukkumaan, Minna aviovuoteeseensa ja minä Ninan makuuhuoneeseen. Äskeinen tapahtuma pyöri ajatuksissani jonkin aikaa vielä sängyssäkin, olinhan harrastanut seksiä tyttöystäväni äidin kanssa!

Tädille kyrpää paljas pillu -

Onneksi Terttu-täti oli selin, sillä kullini oli edelleen kova kuin kivi. Runkkausta, suihin, pilluun ja pyllyyn. Onhan se kiihottavaa kun nuoret miehen alut katselee himoiten. Sitten täti tuli taas pyyhe ympärillä terassille ja sanoi että sun vuoro.

Sattu ja tuntu hyvältä. Voihkin hänen runkatessa mua kynttilällä. Samassa huomasin tädin katsovan meitä ikkunasta. En tehnyt mitään vaan jatkoimme. Minä laukesin ja serkku meni selin makuulle.

Aloin hyväillä sen kullia, samalla katsoin tätiäni joka seisoi edelleen ikkunan takana. Serkku pyysi nuolemaan, eunkkasin hetken ja otin kullin suuhun. Minulla seisoi taas ja halusin että täti näkee kullini kunnolla.

Nousin sängyn viereen seisomaan ja tein muutaman runkkau vedon. Täti katsoi minua ja kulliani. Tuo tilanne kiihotti niin etyä laukesin välittömästi. Serkku ihmettelui myös kiimaani.

Aamulla kun heräsin serkkua ei näkynyt. Täti istui läpikuultavassa yöpaidassa kahvilla. Serkkuni oli lähtenyt asemalle.

Lähti kotiin kun kesätyöt alkaa pian. Täti ei maininnut eilisestä mitään. Huomasin että täti katsoi alushousuni etumusta. Minä taas s katsoin hänen yöpaidan läpi erottuvia rintoja. Täti nousi pöydästä ja meni makuuhuoneeseensa. Ovi oli raollaan ja hiivin katsomaan. Näin alastoman upean vartalon, karvoitus ja pimppi oli nätti. Sitten täti veti pikkuhousut jalkaansa ja samassa näki minut. Mitä sä kurkit hän kysyi.

Sitten hän kysyi että tahallaniko jatkoin eilen ja esittelin kullia hänelle. En ehtinyt vastata kun hän kysyi että kiihottiko minua kun hän katsoi. Hän sanoi että oli vaan hämmentynyt. No meeppäs siitä täti sanoi. En mennyt vaan halasin häntä.

Älä kerro kellekkään pyysin. Otin kulli alushoususta esiin ohjasin tädin käden siiheen ja pyysin että hän runkkaisi mua. Kiihotanko mä sua se kysyi.

En mä voi täti sanoi. Sitten tarrasin häneen kiinni. Kourin rintoja, persettä ja vein käden pillulle. Täti tönäisi mut pois. Olin niin kiimassa että katsoin vaan hänen rintoja runkaten itseäni samalla. Muutama veto ja spermat lensi lattialle. Tärisin, sain valtavan orgasmin. Sitte iski häpeä, nolotti. Lähdin heti pukemaan ja menin kotiin. Muutama vuosi myöhemmin kävin auttamassa tätiä kasvimaan kääntämisessä.

Oli välipalaa ja olutta. Sain hommat tehtyä ja olin lähdössä kun täti pyysi terassille. Huomasin hänen nauttineen viiniä. Hän kysyi että enkö halua käydä saunassa kun on just lämmin. Sanoin että voin käydä. Täti joi viiniä ja minä olutta. Täti meni ensin saunaan. Sitten yllätyin kun hän tuli alasti terassille. Mee saunaan se sanoi. Menin pukuhuoneeseen riisuin ja sitten menin saunaan.

Samassa myös täti tuli. Hämmennyin taas, luulin ettei enään tuu löylyyn. Täti oli hiprakassa ja kysy että vieläkö tämmönen vartalo kiihottaa? Olin nolona, mutta samaasa huomasin katsovani häntä ja aloin kiihottua. Nyt hämmennyin vielä enemmän.

Istuin lauteilla, täti tuli eteeni ottaen kullistani kiinni. Tätä sinä sillon pyysit. Täti veteli esinahkaa eestaas, sitten otti kullin suuhunsa. Imi eikä kauaakaan kun laukesi hänen huulilke ja rinnoillern. Nyt voisit autta mua se sano.

Mentiin pukuhuoneeseen ja aloin hyväillä tädin sperrmaisia rintoja. Sitten täti sanoi että nuole sitä. Sitten nousin pous, täti sano että nyt et kyllä lopeta. En sanoin ja aloin työntää kullia sisään. Ei mr näin voida täti sano mutta olin jo sisässä ja aloin nussia häntä. Täti hieroi klitoristaan kun nussin häntä. Sitten hän vavahteli, kouristeli ja vapisi saaden orgasmin.

Täti työnsi minut pois päältä. Menin hänen eteen ja runkkasin spermat kasvoille. Yöllä vielä nuolin hänen pilluaan ja nussin laueten sisään. Ollaan siitä lähtien naija napsuteltu Tiinan kansa aina kun äitisä ei oo ollu kotosalla. Mitäpä tykkäät, enkö ookki opettanu tyttäreni hyvästi ottamaan mulukkua suihin. Vaikka ite sanon, niin on se melekonen peto sänkytouhuissa.

Liekkö tuo tullu äitiinsä niisä asioissa. Ja saattasi se Heidiki tulla rientoihin mukkaan, minä kun oon nainu siskoanihi ja ainaski Aila tietääpi sen.

Tiina kait ei vielä oo tietonen minun ja Heidin nussimisista”, heitin vieheen sekä Erkille puheessa, että järveen uutta haukea narraamaan. Minulla kävi jo viimeyönä sama ajatus mielessä, vaan en kehannu tulla häirihtemään, kun teillä oli semmonen meno päällä. Voitasiin tosiaanni kokkeilla vaikka Ailan kansa yhtäaikaa.

Minua kun on aina haluttanu naija tätijäsi persijeen, mutta se ei oo antanu sitä tehä. Nyt sen on pakko suostua, kun olen muka suuttuvani sille siitä, että anto sinun nussia ihtijään”, Erkki sanoi naureskellen. Löimme kättä päälle ja jatkoimme kalastusta, kunnes saimme mielestämme rittävästi saalista kehdataksemme palata mökille.

Aila ja Tiina seurasivat tuloamme laiturilla istuksien ja ryhtyivät perkaamaan kaloja. Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämään saunaa. Kun sauna oli kylpyvalmis käskimme setäni kanssa naiset ensin saunaan. Olimme sopineet lämmityspuuhien aikana, että runkkaamme kalut valmiiksi pystyyn ja marssimme lemmensauvat tanassa saunaan.

Ailan ja Tiinan ilmeet olivat näkemisen arvoisia kun Erkki ja minä astuimme peräkkäin löylyhuoneeseen. Ensin he näyttivät muka järkyttyneitä, mutta Erkin kertoessa aikomuksemme he rauhoittuivat ja Tiina hypähti alas lauteilta imemään isänsä jämäkkää kullia.

Minä siirryin Aila-tädin jalkojen väliin ja aloin nuolla hänen pilluaan. Pyörittelin kieltäni tädin klitoriksen ympärillä ja työnsin kieleni välillä syvälle pilluun, joka alkoi kostua. Erkki ähki tyytyväisenä Tiinan imutuksessa. Tiinan pää nyökki edestakaisin hänen imiessä posket lommolla isänsä kyrpää syvälle suuhunsa. Aila painoi päätäni tiukemmin vasten pilluaan ja puristi vavahtelevat reitensä päätäni vasten saadessaan orgasminsa.

Tukastani kiinni pitäen hän laukesi ja suuni täyttyi hänen makeasta pillumehustaan. Erkki vetäytyi tyttärensä suusta, käski minun kiivetä ylälauteelle selinmakuulle ja määräsi vaimonsa kyrpäni päälle istumaan. Aila ohjasi tykyttävän kullini ahnaasti sisäänsä ja aloitti ratsastuksen. Erkki kuitenkin otti vaimoansa takapuolesta kiinni ja piti sitä aloillaan niin kauan, että sai kullinsa Ailan peräaukolle.

Kertasurvaisulla hän työnsi kyrpänsä tätini perseeseen ja Aila huusi tuskasta Erkin aloittaessa säälimättömän nussimisen vaimonsa suoleen. Melekeen kakskymmentä vuotta tätä on saanu turhaan vongata tältä akalta, vaan nyt lähti neitsyys persiestäki, hä-hä-hää!

Minä yritin pysyä vauhdissa mukana työnnellen vuorotahtiin setämiehen kanssa. Aila-tädin pillu tuntui entistä tiukemmalta kahden kyrvän jyystäessä vaikeroivan naisen alapäässä. Täti haukkoi henkeään ja soperteli vittunsa repeävän kahtia tällaisessa höykytyksessä. Kuitenkin hän kannusti meitä kovempaan menoon ja kielsi lopettamasta. Silmät kiinni ja suu ammollaan hän yritti pitää itsensä paikallaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Minä työnsin altapäin kulliani tädin pilluun ja takaa tuuppasi setäni kaluaan vaimonsa anukseen.

Täti alkoi täristä siihen malliin, että ei menisi kauaa kun hän laukeaisi välissämme. Erkki tarttui Ailan lanteisiin ja junttasi kyrpänsä vielä muutaman kerran tädin perseeseen, jonne karjahtaen laski siemenensä. Aila vapisi tuntiessaan nytkähtelevän kyrvän purkavan lastinsa syvällä hänen suolessaan. Kirkuen nautinnosta hän sai oman orgasminsa ja rojahti päälleni. Täti suuteli minua voipuneena ja Erkin veteytyessä hänen sisältään täti kierähti viereeni makaamaan.

Itse en vielä ollut lauennut, joten katsahdin Tiinaa, joka lipoi huuliaan ja viittasi minua luokseen. Nousin lauteilta ja asetin Tiinan nojaamaan alalaudetta vasten.

Tiina ohjasi kädellään kyrpäni sisäänsä ja työntelin hetkenaikaa julmetun kovana seisovaa kaluani hänen vitussaan. Sitten en voinut enää vastustaa kiusausta, vaan vedin kullini ulos vitusta ja painoin terskanpään serkkutyttöni anukselle. En oo vaivautunut hankkimaan vakkari tyttöystävää ku monet naiset suomessa on niin estoisia. Jos seisoo ni ei tiedä mitä tekisivät ja seksuaalisuus on vierasta.

Oman kehon tuntemus on nollissa ja aikkea hävetään. Onneks on kaksostytöt ja pari ulkomaalaista oikeesti kiimasta nuorta pillua. Ihan hyviä tarinoita, mutta veikkaanpa fantasioiksi suurinta osaa. Jotenkin uskon, että sanaa 'irstas' ei käytä yksikään nainen ja miehistäkin vain ne liikaa pornolehtiä lukeneet. Eipä sillä, itsellänikin oli kauan sitten läheltä piti -tilanne 'serkkuni tädin' kanssa, mutta eipä siitä sen enempää.

Minulle tuli tästä viestiketjusta omat muistot mieleen. Itse tirkistelin nuorena usetin tätiäni ja tyydytin itseäni. Sitten ollessani 25 vuotias täti tuolloin jo 52v. Mentiin yksiin kesäjuhliin, minä hain tätini kyytiin ja jo automatkalla silmäilin hänen sääriään ja kaula-aukkoa.

Illan vietin tädin seurassa ja olimme aika hiprakassa kun lähdimme hotellille. Yövyimme samassa huoneessa ja kun menimme nukkumaan en voinut olla hyväilemättä hänen kauniita rintoja. Hän ei vastustellut mitenkään vaikka annoin käteni valua haaroihin. Tunsin hänen kostuvan ja hengityksen muuttuvan kiihkeämmäksi.

Hetken hyväilyn jälkeen hän kysyi että haluanko varmasti häntä! Nyökkäsin ja hän otti kalustani kiinni, hyväilimme toisiamme hetken ja sitten täti sanoi että tuu mun sisään. Hän meni vatsalleen johotti pepun hieman ylös ja minä työnnyin häneen.

Kun laukesin hänen sisään hän kääntyi selälleen ja pyysi vielä käsin hyväileen jotta hän sai myös orgasmin. Se oli ainoa kerta kun harrastimme seksiä yhdessä. Mutta mukava muisto jäi! Aika moni mies on näköjään ollut tätinsä kanssa tai haaveillut olevansa.

Minun sisarenpoika jävi aina minua kurkkimassa kun olin saunassa tai suihkussa. Olen myös nähnyt hänet pihallani runkkaamassa kun olen tehnyt pihatöitä tai ottanut aurinkoa. Nyt minä tein sen mitä olin useasti meinannut tehdä. Sisarenpoikani oli luonani käymässä ja houkuttelin hänet jäämään seurakseni iltaa istumaan, onhan poika jo parikymppinen. Joimme olutta ja viiniä, pojalle tein pari paukkua myös väkevämmästä. Jossain vaiheessa kysyin haluaisiko hän saunaan, ei halunnut. Päätin itse käydä suihkussa ja tulin pelkkä pyyhe ympärillä takaisin pojan seuraan.

Huomasin kuinka hän katseli tissivakoani, myös alapään karvoitus näkyi kun istuin sohvalla. Poika oli selvästi kiihottunut mutta ei uskaltanut tehdä mitään. Itsekään en sitten kehdannut vaikka olin kiihottunut ja märkä.

Sanoin pojalle että käyn pukemassa ja menin makuuhuoneeseen pukeutumaan mutta ennen sitä tyydytin itseni toivoen että poika tulisi luokseni. Ei tullut mutta hyvä alku. Ehkä ensikerralla, haluisin niin tuota nuorta kullia ja tiedän hänen haluavan minua kun kerran käy minua kurkkimassa.

Toivon lisää rohkeutta hänelle Eilen poika oli luonani nurmikkoa leikkaamassa. Otin aurinkoa bikineissä ja katselin kun hän leikkasi nurmikkoa. Huomasin kuinka poika vilkuili minua vähän väliä. Vaivihkaa hyväilin itseäni toivoen hänen huomaavan ja tulevan luokseni. Työn tehtyä menimme sisälle kahville, pojan odottaessa kahvin tippumista menin makuuhuoneeseen pukeutumaan.

Jätin oven auki niin että hän näki sinne kun riisuin bikinit, puin alastoman vartalon päälle vain hieman läpikuultavan mekon ja menin kahvia tarjoilemaan. Huomasin kuinka hän katseli rintojani jotka näkyivät mekon läpi, nännit näkyi hyvinkin selvästi. Harmi että hän ei vieläkään rohjennut tehdä mitään sen suuntaista että olisin kehdannut ehdottaa hänelle seksiä. Mun vuotta mua nuorempi serkku vietti kesäsin paljon aikaa meidän mökillä. Usein oltiin siellä minä, serkkuni ja äitini.

Oltiin silloin vielä nuoria miehen alkuja, minä reilu 18v. Äiti oli tuolloin 45v. Äiti oli yleensä bikineissä kun oli hyvä keli ja serkku usein katseli häntä. Myös kun äiti kävi saunassa niin serkku yritti aina kun mahdollista katsella häntä kun kävi ulkona alasti vilvoittelemassa. Usein katseltiin serkun kanssa pornolehtiä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Kerran runkattiin ja nuoltiin toisiamme ja serkku sano kiihottuneena että mun äitillä on upeet muodot, minä sanoin myös että niin hänenkin äidillään on upeet tissit.

Minä liikuin myös kavereideni kanssa usein ja serkku jäi meille äitini kanssa. Kerran kun tulin takaisin mökilli näin kun serkku katseli ruusupuskan takaa aurinkoa ottavaa äitiäni ja runkkasi samalla. Toisen kerran näin kun äiti oli mattopyykillä kuinka serkku katseli häntä samalla runkaten. Rupesin tekemään sitä että sanoin lähteväni johonkin ja jäin vakoilemaan serkkua.

Sitten yhtenä iltana se meni äitini kanssa saunaan, kurkin ikkunasta minkä pystyin ja näin kun se pesi äitini selkää kulli pystyssä ja kosketteli myös äitini persettä ja rintoja. Äitini pesi myös hänen selän ja sitten serkku kääntyi ja sanoi jotain. He poistuivat saunasta ja tulivat terassilli istumaan ja juttelemaan. Yhden kerran sit näin kun äiti otti aurinkoa alasti ja serkku meni sen viereen. Hetken kuluttua se rupes hyväilemään äitini pakaroita ja haaroja, äiti kääntyi selälleen ja kuulu sanovan että tuntuu hyvältä mutta ei me voida tehdä sitä.

Serkku pyysi että äiti hyväilisi hänen kullia ja että sais samalla kosketella äitiä. Hetken he hyväilivät toisiaan ja äiti kuulu sanovan että tuntuu hyvältä, älä lopeta. Serkku hieroi äitini pillua käsin ja äiti runkkasi häntä. Serkku huusi että kohta tulee Serkku jatkoi äidin hyväilyä ja hänellä alkoi kohta taas seisomaan. Äiti käski sen selälleen ja istui päälle. Minuakin alkoi kiihottamaan kun äidin perse oli muhun päin ja näin kun kulli upposi eestaas sen sisään.

Näytti siltä että äiti sai orgasmin ja serkku huus taas että nyt tulee, äiti noisi pois päältä ja hyväili käsin sen kullia. Yllätin äidin ja serkun kesällä vielä kaksi kertaa naimasta. Tästä tapahtumasta on nyt jo yli 15vuotta. Minä olisin myös halunnut päästä naimaan serkun äitiä mutta ei tullut koskaan tilaisuutta. Pyydä poikaa rasvaamaan kroppaasi auringonoton jälkeen. Ehkä silloin tilanne kehittyy toivomallasi tavalla Myös minä olen himoinnut tätiäni ja vieläkin vaikka hän on jo eläkeikäinen.

Nuorena tuli vakoiltua tätiä usein kun se sattu oleen yksin mökillä. Kiikaroin häntä ja tyydytin itseäni. Usein kun huomasin että sauna on lämpiämässä jäin kyttäämään häntä. Kurkin ikkunasta ja katselin kun hän kävi uimassa. Kerran menin muka sattumalta sinne kun oli alasti vilvoittelemassa, en saanut katsettani orti hänen vartalosta kun katselin rintaja sekä ihanaa karvakolmiota.

Täti kyllä aika pian kietoi pyyhkeen ympärilleen. Kerran ollessani 19 vuotias menin kurkkimaan mitä se puuhaa, olin juonut kaljaa ja minulla oli muutama pullo vielä mukana. Näin kun täti kantoi ssunaan vesiä ja päätin mennä auttamaan. Kun täti sanoi menevänsä saunaan niin tokaisin vaan että mä voisin kans tulla eikä täti estellyt. Saunottiin ja uitiin, kun mentiin takaisin saunaan minua alkoi panettaan ja kyllä sen tätikin aivan varmaan huomas.

Täti alkoi peseytymään ja minä istuin hänen edessään lauteilla kulli pystyssä. Sitten sanoin että voin pestä sen selän. Pesin selkää ja kosketin samalla vähän rintoja ja peppua, työnsin itseni myös lähemmäksi niin että kulli osui peppuun.

Levitin muhkeita pakaroita ja tädin persereikä tuli näkyviin. Hiukset olivat tummat, lyhyet ja kiharat, hänen nauraessaan, kaksoisleuka heilui hauskan näköisesti. Molemmat tytöt yhdessä ja täti hairy pussy ilmaista pornoa. Lauetessani Terttu-täti imi niin kovaa kuin vai voi, kullini päässä tunsin Terttu-tädin nielun liikkeet hänen niellessä joka tipan joka minusta tuli. Menin pesulle, hieroin saippuaa rinnoille ja pesin muutenkin normaalia hitaammin katsellen välillä hänen edelleen seisovaa kullia. Runkkausta, suihin, pilluun ja pyllyyn.

0 thoughts on “Tädille kyrpää paljas pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *