Blog

Zerif supports a custom frontpage

Quntele vaimo aasiasta

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Se ei taida patea japanilaisiin miehiin, vai? Selkeä enemisto aasialaisesta naisesta valitse aasialaisen miehen, itse asiassa olen poikeus siinä mielessa, koska harkitsen myös muunlaisia miehiä: Mikään nainen ei tollaisia älyttömyyksiä lauo.

Suomalaiset kuvittelivat olevansa jotain koska ovat suomalaisia. Sitten pahastuvat siitä kun joku seurustelee jonkun toisenlaisen kanssa. Itsellä ei ollut ketää vastaan mitään ennen kuin alaoin kiinnostua aasialaisista naisista. Kun kerron pitäväni kauniina yms. Tulin todella katkeraksi ja aloin vihata toden teolla suomalaisia. Eräs sveitsiläinen sanoi kerran ettei ole tavannut ketään joka vihaisi niin paljon kotimaataan kuin minä.

Sitä seurasi avoimen rasistinen käytös esim blondeja kohtaan ja näin kasvoilta että todella olivat loukkaantuneita. Mukana tosin vaikuttivat monet henget joita kaikenmaailman temppeleistä ja kirkoista, myös suomessa sain. Nyt olen tehnyt rauhaa kaukkien ihmisten kanssa ja antanut anteeksi monelle ihmiselle. Mutta edelleen välit ovat poikki erääseen sukulaiseen suomalaisen lapsen takia koska minulla oli rasistinen mielipide suomalisista lapsista.

Itse en enää halua olla ilkeä kellekkään ja olen onnellinen että tutustuin erääseen blondiin työpaikalla ja huonmasin että hän saman henkinen ihminen kuin minä enkä halua todellakaan pahaa hänelle. En edelelleenkään suomalaista naista kaipaa puolisoksi, mutta haluan kirjoittaa tämän jotta rasistiset ihmiset tajuaisvat kuinka he oikeasti tekevät yhteiskuntaa rasistisemmiksi.

Veikkaan etteivät ne blondit edes tajunneet että viha oli rasistista. Jos oikeasti haluatte turvallisen yhteiskunnan jossa teitä ei syrjitä lopettakaa, sillä uskon että suomalasiten vihaaminen on syvenemässä todella nopeasti. Silloin teillä ei ole tiettyjen ihmisten silmissä mitäänarvoa. He ovat teidän seurassanne ilosia ja mukavia, mutta sisällä vihaavat ja halveksuvat teitä. Miten aasialainen nainen suhtautuu mustaan mieheen? Onko miten hyvät mahdollisuudet?

Ihan hyvin, afrikkalaiset ovat ihan mukavia ihmisiä. Kylläpäs on aasialaista kovasti tällä palstalla, ja upealla kielitaidolla. Itse oon Filippiineiltä ja valkoiset pojat on komeimpia: Ei tosiaan mikään meksikolainen, yöök: Ako si kwapo Olet lähes ainut fiksu nainen täällä.

Unique human being Sitten on niitä, jotka eivät ajattele stereotyyppisesti, vaan rakastuvat johonkin ihanaan mieheen. Riippuu siitä, kuka hakee, millaista puolisoa hakee ja mistä hakee. Toisaalta täällä on myös yhteisöjä, niin kuin esim. Mitä yritin ekassa viestissäni sanoa: Toisin sanoen, nainen ei ole suomalaisen miehen perään suomalaisuuden tai valkoihoisuuden takia vaan miehen itsensä takia. Moni tuntemani aasialainen neitokainen tunnen lähinnä vietnamilaisia ja kiinalaisia, sekä Suomessa syntyneitä että vast'ikään muuttaneita on lopen kyllästynyt sopimattomiin ehdotuksiin ja aasialaisiin liitettyihin stereotypioihin.

Ei se ollut mullekaan ennen kuin mieheni tapasin: Olen tästä seikasta hyvin tietoinen, mutten valinnutkaan puolisoa ihonvärin tai alkuperän perusteella. Pidä pintasi, jos olet ihanan ihmisen elämääsi löytänyt! Kovin tutuilta, valitettavasti, kuulostavat kertomasi kokemukset. Haasteita riittää usein ihan lähipiirinkin kanssa, eikä siinä enää täysin ulkopuolisten kommentteja tarvittaisi. Mutta torvia nyt vain on joka lähtöön. Kannattaa valita ystävänsä ja seuransa niin, että viihtyy.

Suomalaisuudella ei oo sen kummempa arvoa meidän silmissa, se pidä paikanssa. Emme dumppaa miehen sen kansalaisuuden perustella jos muuten mielytä silmää. Yleenssä puolisoa valitan ihastumisen perustella. Enkä usko olevani poikeus siinä mielessä. Minulla tyypilinen japanilaisen naisen habitus ei voi erehdy mikä muu malaiseksi vahingossakin vaalea iho jne. Mulla frendeja myös Kazakhstanista. En koska kuulut heidän suusta vastavia valituksia. Mutta, heidän kohdalla asia muutenkin selvä, he ovat aasialaiselle epätyypilisin pitkiä naisia ja myös omaa todella vaalean ihon.

Poikeuksena voi olla kaakos-aasialaisia? Muuta en tiedä asiasta sen kummempa. Voihan olla niinkin, et suomalaiset matkusta Thaimasen ja sitä kautta yleistävät asian? Varsinkin jos ovat "White trash" porukka? En tiedä, mut kaakkois aasian naiset on kauniita, varsinkin filipinat, niihin on hulluna sinunkin maamiehesi, moni mennyt naimisiin. Olihan siellä taas palkintopallilla pinay beauty. Päättele siitä jotain itsekin ettei kaikkea tarvitse rautalangasta vääntää. Ei kuitenkaan tarvitse vastaantulijoilta alkaa vongata.

Been around- boi Mitä sä vietnamilaisia ja filippiiniläisiä tohon listaan sotket? Thaimaalaiset jos on huoria, ei sen pitäisi leimata noita mainitsemaasi kahta asiallista kansakuntaa. Vai ootko ikinä kuullut muista kuin thaihieromoista??

Vietnamilaiset ja filippiiniläiset lähtis ennemmin takaisin kuin rupeis kenenkään valkoisen huoraks. Itseäkin kiinnostaa hakea nainen aasiasta ja juuri Filippiineiltä. Puhuvat usein hyvää ja sujuvaa englantia ja ovat kyllä kauniita. Varmasti joutuvat täällä takapajulassa rasismin uhriksi, vaikka onhan sitä jokaisessa maassa, täällä vaan enemmän. Ja onhan nätti, tumma nainen aina uhkana suomen mäkkärimahoille, joten saa varmaan sitäkin kautta kuittia aika tavalla.

En nyt siis tarkoita et kaikki suomimuijat on sellaisia, mutta onhan niitä. Ei tosiaan mikään läpihuutojuttu tuoda sitä naista sieltä kotisuomeen ja olen migrin sivuja katsellut sekä forumeita kahlannut. Toki toi et menee heti naimisiin hiukan arvelluttaa. Mut viisumin saaminen suomeen aika hankalaa. Eiköhän tänne puolityhjään suomeen vielä muutama aasialainen nainen mahdu.

Ja luulis sopu sijaa antavan. Pitää olla rahamies, jos meinaat elättää vaimosi Suomessa. Välttämättä täältä ei töitä löydy. Sitten myös filippiiniläiset morsiot odottavat, että jatkuvasti avustat heidän sukuaan eli lähetät rahaa F: On niillä siellä Aasiassa vaimo-osaamista ihan eri tavalla kuin suomalaisilla naisilla.

Kielitaito on ainakin aluksi ongelma mutta kyllä suomen kielen oppii jos on haluja. Koulutusta kannattaa vähän katsoa ellei sitten ole vaimosta ajatellut kotirouvaa. Hoitsut työllistyy hyvin ja kaupallisen koulutuksen hankkineilla on yleensä kova hinku aloittaa oma yritystoiminta. Lontoosta löysin oman japanittareni. Valmiiksi "länkkärisöitynyt", joten liekki leimahti ja yhteiselo on sujunut jo yli vuosikymmenen.

Pate La Vesca Uskoisin teidän asuneen Suomessa vähintään 5-vuotta. Itselläni on aasialainen vaimo, olen enemmän kuin tyytyväinen. Jokaisesta maasta voi löytää ihania ihmisiä ja myös niitä joihin ei kannata tutustua. Oma vaimoni ei eroa suomalaisesta muuten kuin perhekeskeisyyden ja omien elämäntulkintojen kautta.

Hän on Budhisti ja minä kristitty. Ei ongelmia, kyse on kahden ihmisen välisestä suhteesta Niin vai olisiko sittenkin feikki, googlas vähän. Jos joku haluaa tietää mitä tahansa Aasiasta tai aasialaisista ihmissuhteista, miten naisen voi tuoda Suomeen jne.

Niin mitä tuo kertoo? Ei mitään hyvä ihme, on olemassa muitakin älykkyyttä mittaavia muotoja, sosiaalinen älykkyys esimerkiksi.

Jos olet sosiaalisesti heikko, ei huippu älykkyydestä ole hyötyä, tästä on ihan tutkimuksiakin. Toisekseen noi eri kansojen älykkyysvertailut joita on tehty, on jo moneen kertaan tiedemaailmassa kyseenalaistettu.

Ja provohan sä olet. Japanilaisten ÄO voi hyvinkin olla korkeammalla tasolla mitä suomalaisten. Älykkyydellä on vain monta eri lajimuotoa kuten vastauksestasi voin havaita. Japanilaisessa yhteiskunnassa tuota älykkyyseroa ei oikein voi havaita.

Keskimääräinen älykkyys ei taida heijastaa useinkaan yhteiskunnallisen aseman tuottamaa vastuuta tai vastuuttomuutta. Japanilaisten älykkyyden huomaa parhaiten kun viettää iltaa japanilaisten kaverien seurassa.

Töistä suoraan karaokeen, sakea nuppiin ja Asahia. Hiljaa horjuen kotiin jossa vaimo ottaa kengät pois jalasta ja laittaa sisäkengät kumartaen huijuvalle miehelleen.. Vaimot taitavat olla niitä älykköjä, hiljaa nöyrästi koska se palvelee kokonaisuutta. Älykkyyttä voi siis havaita monissa eri asioissa. Älykkyyden kansainväliset keskiarvot ovat muuten valheellisia. Älykkyyttä ei mitata vaan arvioidaan. Kuinka moni on mennyt valtion järjestämään älykkyystestiin Suomessa? Ehkä japanissa ihmisten tulee mennä vuosittain älykkyystestiin, parhaiten menestyneille annetaan ihmisarvo..

Japani on noin v suomen edellä. Vanha miehen fantasiamaailma; Ilmeisesti halitset täydellisesti japanin kieltä, sitä kautta löytyy avaimet japanilaisen monitasoisen kultturin??? Siinä mielessä olen sama mieltä kanssasi, että Hobitti tuskin täydellisesti ymmärä Haltioiden maailma; You know, the old culture, and all kind of unnecessary complexity;. Yksi japanilainen nainen sanoi minulle, että naisen asema Japanissa on 50 vuotta länsimaita jäljessä.

Japanin menestys on ollut häviäminen 2 maailmansodassa, marshal apu sitä myöten ja jne Toisekseen Japanin talous on ollut koko - luvun laskussa, Kiinan talouskasvu ajaa Japania ahtaamalle. Kaakkois Aasian maat hyötyy Kiinan kasvusta ja Japani häviää siinä, myöhemmin on monta Japanin tasoista talousmaata Aasiassa. Asialla ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa päinvastoin, sijainti, eristäytyminen oikeaan aikaan, sota ja sitä myöten teollisuuden uudelleen rakennus sama Suomessa , Yhdysvaltain taloudellinen apu armeijan muodossa, toisen maailmansodan jälkeen Japanilla ei ollut armeijaa, joten kuluja puolustukseen ei mennyt penniäkään, kun Yhdysvallat hoiti sen.

Myöskin Japania kohtaan oltiin Yhdysvaltain suunnalta suopeita talousasioissa. En hallitse täydellisesti enkä edes välttävästi japanin kieltä. Parhaiten japaninkieli menee sakehumalassa kun joku kaunistus laulaa melankoolisia japanilaisia rakkauslauluja joissa rakkauden tuomalta tuskaltakaan ei nähtävästi voi välttyä. Parhaiten kulttuuriin voi tutustua jos asuu maassa parivuotta tapaillen normaaleja ihmisiä. Kuten sanoit Haltiat eivät voi ymmärtää Hobbitien maailmaa..

Ehkä hyvä niin, molemmat saavat kehuskella turhia omasta kulttuuristaan "kiiltokuva" päässä. Kehityksen ja älykkyyden suhde BKT: BKT ei kerro tietääkseni koko totuutta älykkyydestä tai kansan käyttämän teknologian tasosta, joten mielenkiinnolla odotan lähdettäsi? Emmekö mekin hävinneet 2. Tai no voit ajatella positiivisesti meidän olleen voittajia paikallisen propagandan perusteella. Talous Japanissa, ongelmia heillä, mutta miksi ummistat silmäsi samalta ilmiöltä täällä Euroopassa?

Mukava katsella maailmaa punaisten lasien takaa ; Kiinan talouskasvu näkyy meilläkin, viiveellä. Kiinalaisethan sijoittavat nyt Eurooppaankin, ties joku päivä suurin osa meistä työskentelee kiinalaisissa yrityksissä. Ja viimeinen kappale, eikö täälläkin voittajia ole köyhemmät maat talouskasvu nopeampaa ja häviäjiä rikkaammat talouskasvu kärsii kun elintasokuilu tasoittuu kilpailun vuoksi?

Viro ym Itä-Eurooppahan nimenomaan on voittanut talouskasvun kiihtyessä Länsi-Eurooppaan verrattuna, koska heillä lähtökohta oli heikompi mahdollistaen paremman kasvun.

Täytynee heti todeta, ettei lukemisen sisältäminen ole niitä parhaita ominaisuuksiasi. Sitähän minä tuossa just todistelin ettei toisen maan vauraus ole todiste älykkyydestä, eli Unkarissa suurempi ÄO, kuin Suomessa, mutta BKT on heikompi. Olisitpa paljon säästänyt kirjoitusvimmaasi, jos olisit lukenut mihin vastasin ja mitä vastasin, vai harittiko silmät? Aivan meidän menestyksemme on juuri se häviö toisessa maailmansodassa, kuten oli Japaninkin, jälleen et ymmärtänyt kirjoitukseni vihreää lankaa, nyt jo pitäis nolottaa siellä päässä, mutta turha toivo?

En ummista silmääni Euroopan ongelmilta, jotka ovat pahemmat, kuin Japanin. Mutta kun nyt keskustelenkin siitä, ettei aasian tiikeri ole enään kohta ainut tiikeri siellä vaan myös Kiina nousee. Oletpa oikea ruudin keksijä. Miksi sinä ummistit silmäsi vastauksessasi itä biafran talous ongelmilta?

No kyllä se Kiina sijoittaakin tänne, kuten sijoittaa moneen muuhunkin maahan, mutta ku olet alunperinkin ymmärtänyt lukemasi totaalisen väärin, niin on turha alkaa miettiin minne mahdollisesti Kiinalainen raha eniten kulkee, varsinkin ku sitä virtaa Afrikan alueille, Yhdysvaltoihin ja jne.

Mut sen verran voin sanoa et voimmakkainta kasvu on kehittyvillä markkinoilla ja niihin ei kuulu Euroopasta ainakaan Suomi valtio. Luulen myös ettet halua suomalaisten arvioivan Japanin historiaa tai sitä älykkyyttä jota he edustivat esimerkiksi Nanjingissa.

Japanilaiset eivät taineet tuolloin erottaa ihmisiä eläimistä? Jokaisessa maassa asustaa älykköjä ja vähemmän älykköjä. Yleistämisen vaarana on se ettei kansakunta ymmärrä olevansa normaali kansakunta nostaessaan itsensä toisten kansalaisuuksien yläpuolelle. Edustat siis hiukan samaa mielipidekulttuuria joka vallitsi keisarillisen Japanin aikaan jo toisen maailmansodan aikana. Maailman historiaa lukeneet varmasti ymmärtävät mitä tarkoitan.

Historiasta tulisi oppia, mielestäni ÄO tuleekin juuri kokonaisuuksien suhteellisesta hallinnasta joita ihmisillä ei juuri tunnu olevan. Yllä mainitussa lausessa oli piilohalveksunta japanilaisia kohtaan.

Olen siitä mieltä että suomalaisella EI ole varaa halveksua japanilaisia, piste! Kuka on halveksinut japanilaisia? Suomenkieli on vaikea kieli.

Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä - Viihdeuutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan - Terveysuutiset - Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: Armoton arvio Makwan Amirkhanin edellisestä esityksestä: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Minna Kuukka muistelee karua puhelua kesken lähetyksen: Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ei voi olla totta!

Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Orpo löysi varatien pois hallituksesta.

Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta. Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta Joukosta löytyi selvä voittaja Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa Lähetti tallenteen miehen työkaverille Haasta kaverisi tai muut Iltalehden lukijat.

Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Helsinki ylin 20° alin 11°. Tampere ylin 24° alin 4°. Kuopio ylin 22° alin 7°. Oulu ylin 22° alin 6°. Viihdeuutiset Poliisi löysi Jari Sillanpään hallusta kristallihuumetta - epäillään myös huumausainerikoksesta Sopranos-näyttelijä Frank Vincent, 78, on kuollut Sami Kuronen väistyy Radio Suomipopin iltapäivästä - tilalle Juuso Mäkilähde Mitä Diana teki kesken kosinnan?

Pilkattiin Facebookissa ja keräysidea tyrmättiin - lopulta Reino Nordin lahjoitti rahat Ylivieskan seurakunnassa tuetaan pahoin palanutta Juhani Palmua: Sateinen kesä tyhjensi kesäteatterit yleisöstä - ex-kiekkoilijan tytär menettämässä asuntonsa yleisökadon vuoksi Seiska: Annikki Tähti on kuollut Paluuta tekevän Dingon juhannuskeikka floppasi - syynä tekniset ongelmat Juhannustanssit käynnissä Esakalliolla: Kellohameet heiluvat ja rokkitossut suhisevat Muistatko vielä takavuosien pornotähti Mr.

Koulun lopettanut vaahtokarkkiyrittäjä, joka pitää mehiläisiä Alkuperäinen Batman Adam West on kuollut Cheekin veli Jere Tiihonen paljastaa: Jari Tervo kikkaili studiossa kananmunien kanssa - "Kati on iloinen siitä, että munat on järjestyksessä" Jari Tervolta viiltävä sivallus Jussi Halla-ahosta - "Onko hän ollut kateellinen?

Kruununprinssi Frederik on valmis ottamaan kruunun vastaan - kuningatar ei halua luopua Jenni Vartiainen paljastaa Gimmelin karun alamäen - bändi esiintyi lopussa 15 ihmiselle: Hans ja Nitcharee joutuvat sietämään ennakkoluuloja. Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta 3. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 4.

Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla 9. Tuoreet lomakuvat hämmentävät Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin Näistä merkeistä sen tiedät Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa Hölynpölyä, pääministeri Sipilä Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan 6.

Tuoreet lomakuvat hämmentävät 7. Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään 8. Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen 9. Kaikki Uutiset Urheilu Viihde Muut. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 6.

Orpo löysi varatien pois hallituksesta Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta Hölynpölyä, pääministeri Sipilä 2. Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen 4. Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä 6.

Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa 7. Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta 8.

Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa 9. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 3. Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla 5. Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille 7. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 7. Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen 8.

Kruununprinssi Frederik on valmis ottamaan kruunun vastaan - kuningatar ei halua luopua. Jenni Vartiainen paljastaa Gimmelin karun alamäen - bändi esiintyi lopussa 15 ihmiselle: Thaimaasta kotoisin olevan Nitchareen kanssa naimisiin mennyt Hans kertoo, että erityisesti tuntemattomat tuntuvat suhtautuvan heihin parina hyvin epäileväisesti.

Thaimaalaisen vaimon netistä löytänyt Hans kertoo Kielletyssä rakkaudessa suhteen vaikeuksista: Thaimaalaisen naisen kanssa avioitunut Hans joutuu kohtaamaan karuja ennakkoluuloja: Hyvä puoli on se, että viranomaiset eivät ole missään vaiheessa epäilleet Hansin ja Nitchareen rakkauden aitoutta. Laitoimme valtavan määrän kopioita valokuvista ensimmäiseen hakemukseen, joka oli vuoden oleskeluluvan hakemus.

Niistä näkyi, että meillä oli isot häät. Se ilmeisesti vähän pyöristi sitä, ettemme joutuneet todistelemaan rakkautta. Hans kertoo kuitenkin tietävänsä, että joissain tapauksissa parit ovat joutuneet todistelemaan suomalaisille viranomaisille rakkaudensa aitoutta muun muassa niin, että he ovat kuulusteltavina erilisissä huoneissa.

Vantaan kaduilla kävellessä Hans on sen sijaan joutunut törmäämään ihmisten vahvoihin ennakkoluuloihin. Yksi katse on sellainen, että mäkin haluan. Toinen katse on sellainen, että on sitten haettu Aasiasta vaimo hoitamaan kotia ja - miksikä sitä nyt sanoisin - palvelijaksi itselleen.

Se ei kyllä pidä paikkaansa. Me ollaan tasavertaisia, autetaan toinen toisiamme ihan yhtä paljon. Mun äiti, lapset ja kaikki sukulaiset ovat ihan hullaantuneita tähän Nitchareehen.

Aivan älyttömän hienosti otettu vastaan. Sara Forsberg pyytää apua: Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin. Amirkhani tiputettiin kaksi kertaa mattoon - nappasi silti yllätysvoiton UFC: Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla.

Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan. Autojen piilotetut ominaisuudet - tiesitkö nämä? Ari Vatanen ja arvostettu F1-toimittaja hämillään Räikköseen liittyvistä huhuista - Alonson puheet osoittavat Jäämiehen rohkeuden: Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään.

Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen. Onko tässä Haluatko Miljonääriksi -ohjelman kaikkien aikojen kiusallisin hetki?

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin. Ajatko suhdettasi kohti eroa? Näistä merkeistä sen tiedät. Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen. Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna.

Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä. Yhdysvaltain vuotias ex-presidentti George H. Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta. Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille.

Amirkhani kertoi jäätelöepisodista vastustajan kanssa ottelupäivänä: Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän.

Joukosta löytyi selvä voittaja. Nainen ymmärsi tärkeän asian siskonsa kuolinvuoteella: Makwan Amirkhani lyötiin nyrkillä kaksi kertaa mattoon - latasi melkoisen kommentin: Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa. Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein?

Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan. Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin. Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu. Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta.

Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Meneekö tämä jo yli? Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa.

Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä. Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa - Kotimaan uutiset - Horoskooppi - Horoskooppi - Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä - Ulkomaan uutiset - Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta - Ulkomaan uutiset - Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään - Viihdeuutiset - Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin - Mestarien liiga - Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Ei ongelmia, kyse on kahden ihmisen välisestä suhteesta Niin vai olisiko sittenkin feikki, googlas vähän.

Jos joku haluaa tietää mitä tahansa Aasiasta tai aasialaisista ihmissuhteista, miten naisen voi tuoda Suomeen jne. Niin mitä tuo kertoo? Ei mitään hyvä ihme, on olemassa muitakin älykkyyttä mittaavia muotoja, sosiaalinen älykkyys esimerkiksi.

Jos olet sosiaalisesti heikko, ei huippu älykkyydestä ole hyötyä, tästä on ihan tutkimuksiakin. Toisekseen noi eri kansojen älykkyysvertailut joita on tehty, on jo moneen kertaan tiedemaailmassa kyseenalaistettu. Ja provohan sä olet. Japanilaisten ÄO voi hyvinkin olla korkeammalla tasolla mitä suomalaisten. Älykkyydellä on vain monta eri lajimuotoa kuten vastauksestasi voin havaita.

Japanilaisessa yhteiskunnassa tuota älykkyyseroa ei oikein voi havaita. Keskimääräinen älykkyys ei taida heijastaa useinkaan yhteiskunnallisen aseman tuottamaa vastuuta tai vastuuttomuutta. Japanilaisten älykkyyden huomaa parhaiten kun viettää iltaa japanilaisten kaverien seurassa.

Töistä suoraan karaokeen, sakea nuppiin ja Asahia. Hiljaa horjuen kotiin jossa vaimo ottaa kengät pois jalasta ja laittaa sisäkengät kumartaen huijuvalle miehelleen..

Vaimot taitavat olla niitä älykköjä, hiljaa nöyrästi koska se palvelee kokonaisuutta. Älykkyyttä voi siis havaita monissa eri asioissa. Älykkyyden kansainväliset keskiarvot ovat muuten valheellisia. Älykkyyttä ei mitata vaan arvioidaan. Kuinka moni on mennyt valtion järjestämään älykkyystestiin Suomessa?

Ehkä japanissa ihmisten tulee mennä vuosittain älykkyystestiin, parhaiten menestyneille annetaan ihmisarvo.. Japani on noin v suomen edellä. Vanha miehen fantasiamaailma; Ilmeisesti halitset täydellisesti japanin kieltä, sitä kautta löytyy avaimet japanilaisen monitasoisen kultturin??? Siinä mielessä olen sama mieltä kanssasi, että Hobitti tuskin täydellisesti ymmärä Haltioiden maailma; You know, the old culture, and all kind of unnecessary complexity;.

Yksi japanilainen nainen sanoi minulle, että naisen asema Japanissa on 50 vuotta länsimaita jäljessä. Japanin menestys on ollut häviäminen 2 maailmansodassa, marshal apu sitä myöten ja jne Toisekseen Japanin talous on ollut koko - luvun laskussa, Kiinan talouskasvu ajaa Japania ahtaamalle. Kaakkois Aasian maat hyötyy Kiinan kasvusta ja Japani häviää siinä, myöhemmin on monta Japanin tasoista talousmaata Aasiassa.

Asialla ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa päinvastoin, sijainti, eristäytyminen oikeaan aikaan, sota ja sitä myöten teollisuuden uudelleen rakennus sama Suomessa , Yhdysvaltain taloudellinen apu armeijan muodossa, toisen maailmansodan jälkeen Japanilla ei ollut armeijaa, joten kuluja puolustukseen ei mennyt penniäkään, kun Yhdysvallat hoiti sen.

Myöskin Japania kohtaan oltiin Yhdysvaltain suunnalta suopeita talousasioissa. En hallitse täydellisesti enkä edes välttävästi japanin kieltä. Parhaiten japaninkieli menee sakehumalassa kun joku kaunistus laulaa melankoolisia japanilaisia rakkauslauluja joissa rakkauden tuomalta tuskaltakaan ei nähtävästi voi välttyä.

Parhaiten kulttuuriin voi tutustua jos asuu maassa parivuotta tapaillen normaaleja ihmisiä. Kuten sanoit Haltiat eivät voi ymmärtää Hobbitien maailmaa.. Ehkä hyvä niin, molemmat saavat kehuskella turhia omasta kulttuuristaan "kiiltokuva" päässä. Kehityksen ja älykkyyden suhde BKT: BKT ei kerro tietääkseni koko totuutta älykkyydestä tai kansan käyttämän teknologian tasosta, joten mielenkiinnolla odotan lähdettäsi?

Emmekö mekin hävinneet 2. Tai no voit ajatella positiivisesti meidän olleen voittajia paikallisen propagandan perusteella. Talous Japanissa, ongelmia heillä, mutta miksi ummistat silmäsi samalta ilmiöltä täällä Euroopassa?

Mukava katsella maailmaa punaisten lasien takaa ; Kiinan talouskasvu näkyy meilläkin, viiveellä. Kiinalaisethan sijoittavat nyt Eurooppaankin, ties joku päivä suurin osa meistä työskentelee kiinalaisissa yrityksissä. Ja viimeinen kappale, eikö täälläkin voittajia ole köyhemmät maat talouskasvu nopeampaa ja häviäjiä rikkaammat talouskasvu kärsii kun elintasokuilu tasoittuu kilpailun vuoksi?

Viro ym Itä-Eurooppahan nimenomaan on voittanut talouskasvun kiihtyessä Länsi-Eurooppaan verrattuna, koska heillä lähtökohta oli heikompi mahdollistaen paremman kasvun. Täytynee heti todeta, ettei lukemisen sisältäminen ole niitä parhaita ominaisuuksiasi. Sitähän minä tuossa just todistelin ettei toisen maan vauraus ole todiste älykkyydestä, eli Unkarissa suurempi ÄO, kuin Suomessa, mutta BKT on heikompi.

Olisitpa paljon säästänyt kirjoitusvimmaasi, jos olisit lukenut mihin vastasin ja mitä vastasin, vai harittiko silmät? Aivan meidän menestyksemme on juuri se häviö toisessa maailmansodassa, kuten oli Japaninkin, jälleen et ymmärtänyt kirjoitukseni vihreää lankaa, nyt jo pitäis nolottaa siellä päässä, mutta turha toivo?

En ummista silmääni Euroopan ongelmilta, jotka ovat pahemmat, kuin Japanin. Mutta kun nyt keskustelenkin siitä, ettei aasian tiikeri ole enään kohta ainut tiikeri siellä vaan myös Kiina nousee. Oletpa oikea ruudin keksijä.

Miksi sinä ummistit silmäsi vastauksessasi itä biafran talous ongelmilta? No kyllä se Kiina sijoittaakin tänne, kuten sijoittaa moneen muuhunkin maahan, mutta ku olet alunperinkin ymmärtänyt lukemasi totaalisen väärin, niin on turha alkaa miettiin minne mahdollisesti Kiinalainen raha eniten kulkee, varsinkin ku sitä virtaa Afrikan alueille, Yhdysvaltoihin ja jne.

Mut sen verran voin sanoa et voimmakkainta kasvu on kehittyvillä markkinoilla ja niihin ei kuulu Euroopasta ainakaan Suomi valtio. Luulen myös ettet halua suomalaisten arvioivan Japanin historiaa tai sitä älykkyyttä jota he edustivat esimerkiksi Nanjingissa. Japanilaiset eivät taineet tuolloin erottaa ihmisiä eläimistä? Jokaisessa maassa asustaa älykköjä ja vähemmän älykköjä. Yleistämisen vaarana on se ettei kansakunta ymmärrä olevansa normaali kansakunta nostaessaan itsensä toisten kansalaisuuksien yläpuolelle.

Edustat siis hiukan samaa mielipidekulttuuria joka vallitsi keisarillisen Japanin aikaan jo toisen maailmansodan aikana.

Maailman historiaa lukeneet varmasti ymmärtävät mitä tarkoitan. Historiasta tulisi oppia, mielestäni ÄO tuleekin juuri kokonaisuuksien suhteellisesta hallinnasta joita ihmisillä ei juuri tunnu olevan. Yllä mainitussa lausessa oli piilohalveksunta japanilaisia kohtaan. Olen siitä mieltä että suomalaisella EI ole varaa halveksua japanilaisia, piste!

Kuka on halveksinut japanilaisia? Suomenkieli on vaikea kieli. Tuon tason opiskelemiseksi mikä teillä on menee usein aikaa vuotta. Joku jo epäili että olet suomalainen mies En tienyt japanilaisten olevan herkkähipiäisiä. Ainakin ne joita olen aasiassa tavannut eivät ole sitä olleet. Maailman kaikkien ihmisten tulisi olla halveksumatta kanssaihmisiään. Tulivat he sitten mistä maasta tahansa. Japanista tai Kongosta, aivan sama. Niin, ei kukaan sitä huomaa oletko maahan tullut.. Ei kannata jäädä jos omaa väärän asenteen, sillä ei pärjää Japanissa eikä edes Suomessa vaikka tuntisi olevansa herrakansaa joka olisi alistanut julmuudella puolta aasiaa: Maassa maan tavalla - mantranne harastaka suosiolla ihan keskenänne Konnussa Muu maailma jo aikoja sitten ehtinyt muodostaman globaali yhteiskuntaan!

Maassa maan tavalla mantra on hyvinkin ladyboyn mantraa joka luulee olevansa japanilainen, ainakin täällä Suomi24 palstalla.

Nyt ei tarvitse ihmetellä miksi jotkut harunot vain katselevat miehiä, sellaisia kummajaisia kun kukaan ei halua itselleen ottaa. Tuskin sinne Japaniinkaan on asiaa, siellä kun on niitä joilla todella on älyä ja käyttäytymistä joka myös miehiä kiinnostaa. Juuri tuosta syystä nämä harunot tulevat Suomeen purkamaan pahaa oloaan jonka omat maamiehensä hänelle ovat antaneet?

Yksikään aasialainen ei voi ajatella noin tyhmästi, et ole japanilainen joten älä pilaa heidän mainettaan Suomessa. Japani on vaarien johtama maa, vaarien jotka eivat tajua enaa asioista eivatka ymmarra astua syrjaan, ja joiden johtoasemaa ei kyseenalaisteta johtuen "monitasoisesta kulttuurista" eli yhteiskunnallinen asema ei perustu osaamiseen vaan uskollisuuteen ja ikaan.

Hyva esimerkki tasta on Fukushiman katastrofi. Kaikki joilla oli vahankaan jarkea naki tilastoista, etta rakennetut padot ovat riittamattomia pysayttamaan hyokyaaltoa joka tulee vaistamatta kerran 30 vuodessa. Mita taman asian eteen tehtiin? Ei mitaan koska aloite olisi pitanyt tulla seniileilta johtajilta, alaiset eivat japanissa voi ottaa esiin epakohtia jotka olisivat indikoineet johtajien olevan epapatevia.

Nyt sitten nahdaan missa ollaan: Suuria alueita Japanissa on radioaktiivisen saasteen vuoksi asuinkelvotonta sukupolvien ajan. Suomessa ollaan paljon avoimempia ja alaisia kannustetaan avoimeen keskusteluun.

Johtajat aina kysyvat miten voisimme tehda taman paremmin. Kirjoitat aika hyvaa suomea, pointsit siita. Yhden asian haluan kuitenkin sanoa: Suomalaiset ovat aika herkkia sille jos ulkomaalainen arvostelee Suomea.

Hyvana esimerkkina on se Umaijja tai mika sen nimi nyt on. No kuitenkin se neardentalin nakoinen nainen joka muutti Hollantiin koska piti Suomea rasistisena.

Sita sen naisen ei olisi pitanyt sanoa. Katsos kun suomalaiset jakavat ihmiset suomalaisiin ja vieraisiin, ja joku paiva vieraalle voidaan sanoa, etta mitas jos lahtisit kotiin. Heh, ja tälla palstalla suomalaiset pitävät itseään muita ylempiarvoisina, huoritellaan ja haukutaan elintasopakoilaisiksi ja tyhmiksi muita etnisiåä ryhmiä. Eli ehkä katsoisit peiliin, ennen kuin alat täällä jakamaan arvosteluja muille, emme me etkä sinäkään ole muita ytempänä, vaikka muuta äidin maidossa imit oppeina.

Eli ei tuo Sakuran kommentti on tullut yhtään huono, paljon asiallisempi kuin suurin osa suomalaisten loukkauksista tälla palstalla. Suomalaiset ovat hyvin nuori kanssa, suuri osa historiaa elätin ruotsalaisten, myöhemmin venäläisten alistamana Selkeästi havaittavissa että koyhien kansoen haukuminen ja alistaminen tuottä tietynlaista mielihyvä White trash syntynyt Japanissa en pidä sen maan hierarkisuudesta.

Ei olisi varmaan mukavaa kasvaa perheessä jossa saa tyttönä aina peseytyä vedessä jossa koko muu perhe on jo peseytynyt, pikkuveljeä myöten. Sama pokkurointikulttuuri jatkuu työelämässä jossa jokainen tietää tasan tarkkaan asemansa muihin nähden, ja jos ei tiedä niin pistetään tietämään. Ja naiset työelämässä, eikös ne ajeta kotiin jossa ne ovat taloudellisesti miehestään riippuvaisia ja miehensä palvelijoita muutenkin. Siis tällainen kuva minulla on.

Sinulla on jossain määrin vääristynyt kuva. Ensinnäkään siinä kylpyvedessä ei missään nimessä peseydytä. Ensin peseydytään suihkussa ja sitten kuumaan kylpyyn mennään puhtaana ja suihkunraikkaana rentoutumaan. Aivan varmasti se vesi on paljon puhtaampaa kuin vaikkapa uimahallissa uidessa, jonka joudut jakamaan tuhansien kävijöiden kanssa.

Juuri kylpykulttuurien erilaisuuden vuoksi ulkomaisia ei aina haluta päästää kylpylöihin ja kuumiin lähteisiin, kun jotkut ovat kunnostautuneet peseytymällä niissä saippuan ja shampoon kera kuten länsimaissa tehdään.

Seurauksena on kallis operaatio, kun allas joudutaan sulkemaan, tyhjentämään ja puhdistamaan. Toisekseen on perheestä kiinni, kuka kylpee vedessä ensiksi.

Minun vaimoni oli aina ensimmäinen kylpijä viisihenkisessä perheessään silloin kun asui vielä kotonaan. Kolmanneksi entistä usempi nainen pitkittää työuraansa ennen naimisiin menoa, jatkaa sitä naimisiin mentyään tai joutuu palaamaan takaisin työelämään keski-ikäisenä vuosien kotona olon jälkeen, vaikkevat nämäi itse haluaisikaan. Japani ei ole enää taloudellisesti sitä mitä aikaisemmin ja perheiden taloudelliset syyt pakottavat entistä useammat naiset olemaan töissä samalla tavalla kuin suomalaiset kanssasisarensa.

Neljänneksi japanilainen nainen voi kuulostaa miehensä palvelijalta, mutta todellisuudessa hänellä on perheessä huimasti valtaa ja perinteisesti hän hoitaa esimerkiksi raha-asiat. Mies kantaa palkkapussinsa kotiin vaimolle, joka antaa siitä sitten hiluja takaisin käyttörahaksi.

Sillä on pakko selvitä, koska enempää ei heru. Loppu menee perheen elämiseen ja säästöihin ja pahan päivän varalle jemmoihin, jotka ovat vain naisen tiedossa. Vaikka on rahansa ansainnut, niin mies joutuu säästämään "viikkorahastaan" tai yrittää neuvotella suurempaa summaa, mikäli haluaa ostaa jotain hauskaa itselleen.

Moni ei siihen pysty. Yleistämisen vaarana on se ettei kansakunta ymmärrä olevansa normaali kansakunta nostaessaan itsensä toisten kansalaisuuksien yläpuolelle" Jokainen henkilö on yksilö. Ei ole olemassa yhtenäistä suomalaisuutta vaan jokainen vastaa ihan itse mielipiteistään ja teoistaan. Noin on joka puolella maapalloa. Yksilöitä voidaan ohjata keskitetysti uskonnon, koulutuksen ja muiden aktiivisten käyttäytymismallien opetusohjelmien avulla johon kuuluu myös markkinointi.

En kuitenkin epäkurrenttia väittää että muiden ihmisten tulisi katsoa peiliin minun tekemisieni takia tai kommenttieni vuoksi. Jokainen ihminen maailmassa on erinlainen. Thaimaalaisten naisten yleistäminen huoriksi on alentavaa, ne jotka ovat maassa käyneet tietävät miksi.

Ihmisillä ei ole juuri muuta vaihtoehtoa, ei ole täydellistä ihmisarvoa, naisia jopa myydään seksiorjiksi, pehe tarvitsee rahaa ja nainen tuhoaa osan itseään epäitsekkäästi antaessaan vanhemmilleen ihmisarvoisen vanhuuden.

Ja tällaista naista suomalaiset pitävät huonona? Mielestäni he ovat jotain sellaista jota suomalaiset eivät edes ymmärrä. Suurin osa thaimaalaisista naisista on normaaleja normaalissa työssä käyviä yksilöitä. Kuten kirjoitin, on järjellisesti alentavaa yleistää kansalaisuuden mukaan yhtään yksilöä. Jokainen ihminen elää omalla tavallaan omien mieltymystensä ja menneisyytensä ohjailemana.

Olen vihdoin huomannut rakastavani aasialaista naista. Itse tällaisena "suomi lahnana ; " sain vietnamilaisen miehen itselleni. En aasialaista hakenut, mutta kyllä näiden kunnianhimo on silmiin pistävää, kun tosissaan opiskellaan ja tehdään töitä hyvän elämän eteen.

Ihanaa olla suhteessa, jossa oikeesti ajatellaan yhteistä hyvää, eikä vain "kun minä, minä, minä Olisin itsekin kunnollisena nuorena naisena halukas saamaan oman aasialaiseni Suomeen. En voi sietää suomalaisia lökäpöksyjä huonoine käytöstapoineen ja masennuslääkkeineen. Tuskinpa mikään tietty taho niitä tuo, kun omani on koulutuksen takia Suomessa. Kannattaapa sitä koulutuspaikan hankkimista täältä oikeasti ehdottaa, koska se on suht "helppo" tapa saada viisumi tänne päin ja jos töitä tulevaisuudessa täältä saa, niin hyvähän se vain on: Ja eikä tarvitse samantien naimisiinkaan hankkiutua vain viisumin takia Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä.

En tiedä, ainakin minusta kiinostunet miehet eivät häpeilet esittä minua ystäville tai perhen jäseneille. Ei ongelmia, kyse on kahden ihmisen välisestä suhteesta Muistatko vielä takavuosien pornotähti Mr. Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit -

0 thoughts on “Quntele vaimo aasiasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *