Blog

Zerif supports a custom frontpage

Perseeseen nussiminen bondage

perseeseen nussiminen bondage

Mistä tänä päivänä saa vanhaa naista?? Heips, Olen 36vuotias mies ja haluaisin löytää seksiseuraa itseäni selvästi vanhemmasta naisesta. Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa.

Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Olen kolmikymppinen peruskiltti ja huomaavainen mies, sängyssä yleensä melko rauhallinen, mutta osaan myös hieman villimpääkin seksiä harrastaa kunhan vain henkinen vireystasoni ja suhteen luottamus on kunnossa, joten se siis onnistuu yleensä vasta pidemmän ajan kuluttua suhteessa, ei heti. Olen nyt tavannut melko menevän ja seksuaalisesti hyvinkin "villin" naisen. Nainen haluaa käsitykseni mukaan heti kovempaa ja rajumpaa seksiä, ilman mitään sen kummempia hempeilyjä enkä minä sitä osaa hänelle oikein antaa kun suhde on kuitenkin tuore eikä näistä asioista ole mitään puhuttu.

Naisen kommentteja illan aikana on mm. Mitä minun tulisi oikein tehdä? En minä uskalla kovinkaan rajuja otteita käyttää vaan haluaisin enemmänkin tutustua naiseen rauhassa seksuaalisesti. En nyt mitään kuristamista tai naisen sitomista tässä vielä suunnittele sillä minusta ne kuuluvat sitten siihen myöhempään vaiheeseen, mutta en oikein tiedä mitä ne "kovat" otteet ovat mistä niin usein puhutaan.

Sen olen ymmärtänyt että nainen haluaa nopeaa panoa takaapäin, mutta itse en kyllä moista menoa kestä kovinkaan montaa minuuttia, joten sekään ei yksinään riitä. Nainen on myös melko villi ja joudun pitämään hänen käsiään toistuvasti sängyllä, joten oma liikkumisenikin on melko rajoittunutta. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

Teet niin kun muijas haluaa kyllä Se sanoo jos ei jostain tykkää tai olet liian raju Mutta kun ei se ole niin yksinkertaista. Minä itse haluaisin suudella, nuoleskella, puristella ja hyväillä häntä. Haluaisin myös hellää rakastelua ja rauhallista etenemistä. Nämä eivät kuitenkaan ole sitä mitä hän haluaa. Joten mitä oikein ehdotat että tekisin kun nainen ei itse oikein mitään muuta ehdota kuin noita asioita mitä jo tuossa aloitusviestissä listasinkin.

Naisena ehdottaisin että vaihdat naista. Miehen pitää olla mies ja näyttää mulle kaapin paikka makkarissa: Se miks sanon noin on että mun eka miesystävä oli juurikin tuollainen hellä, se meni sitten siihen että pantiin 3 x kuukaudessa ja mulla oli master siinä sivussa.. Jos et itse pidä rajusta seksistä niin kannattaa vaihtaa suhdetta, seksi on kuitenkin suhteessa merkittävässä asemassa. Niin, vähän olen itsekin sitä ihmetellyt että miksi sen seksin sitten joka kerta pitäisi olla sitä rajua ja todella vauhdikasta?

Eikö se monipuolinen seksi olisi parasta? Millaista seksiä sitten masterin kanssa oikein on? Tuo on aika laajasti tulkittavissa kun toinen sanoo että rajua seksiä, pitää olla mies ja näyttää kaapin paikka. Onko mitään konkreettisia asioita mitä noilla tarkoitetaan? D Tääkin on niin ihmisestä kiinni, mua kiihottaa fyysistä alistumista enemmän henkinen puoli jolloin luottamussuhde masteriin pitää olla kunnossa.

Jos naisesi on yhtään samanlainen kuin minä hän haluaa että käytät häntä sängyssä leikkikaluna, teet mitä tahdot ja et kysele. Eli jos menee yli sun sietämisrajojen niin ei kannata kokeilla, jos yhtään epäilyttää se ei ole mukavaa. En ole ap, mutta kiinnostaisi kyllä tietää mitä tuo naisen sängyssä leikkikaluna käyttäminen oikein on? Joudut pitämään hänen käsiään sängyllä Onhan siinä toki se oma viehätyksensä kun saa pitää naista aloillaan sängyssä, mutta eihän sitä kukaan nyt kokoajan jaksa kahdella kädellä toista sänkyyn alas painaa.

Miten siinä oikein paljon muuta edes samaan aikaan tekee kun nainen vain rimpuilee ja kiemurtelee ja miehellä täysi työ pitää nainen alhaalla?

Itse ainakin koen tuon kiinni pitämisen tietyn ajan jälkeen vain turhauttavana, kun en paljoa muuta pysty tekemään kuin ehkä hieman panemaan samalla kun pidän toisen käsistä kiinni.

Musta kuulostaa siltä että nainen tykkää aika paljon jo nyt seksistä kanssasi jos kerran on niin villinä. Vai onko hän liian villi sinulle? Ehkä ette vain ole sopivia toisillenne. Ainakaan ei kannata hirveesti esittää muuta kuin on, jos se ei tunnu luontevalta.

Itsekin olen useamman kerran törmännyt tuollaiseen "ota mut, pane mua, tee mitä haluat" -naiseen. Mitään konkreetista vastausta en vielä neljänkymmenen elinvuoteni aikana ole tuohon onnistunut saamaan, joten epäilen ettei aloittajakaan sitä täältä löydä.

Jos läpsit naista, se menee yli, jos nimittelet huoraksi, se menee yli, jos sidot käsistä sänkyyn on se kliseistä eikä sitä mitä nainen juuri sillä hetkellä haluaa tai jos erehdyt kysymään vaikka että saako panna peppuun, se on joko tosi moukkamaista tai sitten nössöä käytöstä ja lopputulos on sama. Yhteistä on aina se että teitpä sitten mitä tahansa, mikään ei koskaan riitä. Parhaita ovat ne naiset jotka haluavat tosi kovaa ja nopeaa panoa ja sitten viiden-kymmenen minuutin kovan panemisen jälkeen kun mies laukeaa, harmittelevat sitä että "tulitpa sinä taas nopeasti" Itse olen ottanut sen asenteen tuollaisia naisia kohtaan että kun naisen puheet on noin epäselviä, niin se kertoo vain sitä että emme ole seksuaalisesti samalla aaltopituudella ja homma ei voi ikinä toimia kovinkaan pitkään välillämme, sillä mitä ikinä teenkin naisen kanssa, niin se ei koskaan ole sitä mitä nainen mielessään haluaa.

Muutamien kanssa olen epäillyt ettei se tule ikinä olemaan kenenkään kanssa sellaista kuin nainen itse haluaa Pidä ranteista naisen sivuilla, selän takana, sängyllä. Nojaa sun paino naista vasten silleen et tuntuu et sä dominoit tilannetta. Työnnä sun polvi haarojen väliin ja voimalla levitä naisen jalat.

Käsittele naista "miehen otteilla". Laita sun käsiä joka paikkaan niiku et sais tarpeekses. Purista tissejä ja peppua. Sano "sä oot mun tänää" "mä teen sulle mitä mä tahdon" Käske sitä tekemään sulle juttuja polvistumaan menee makuulteen keikuttelemaan itteensä.

Suutele niinku sä tarttisit sitä elääkses. Vedä sitä kevyesti tukasta ja ku sä laitat sun kättä sen hiusten läpi. Vedä hiuksita silleen et sen naama kattoo sua päin ja hymyile ja pussaa sillee rajusti. Painele sun lanteita sitä vasten hitaasti ja voimakkaasti "mä haluun sun siään". Sä tiedät mistä puhut. D Tuohon voi lisätä vaikka mitä mutta tyyli on just se oikea, ainakin must kuulostaa tosi hyvältä.

Sillä on hyvää alistus naisen ottamis settiä mistä naiset tykkää. Tiedätkö voit niinku läppästä sitä naista perseelle sillai välittävällä tavalla: Koska kyllähän sit lopetetaa jos toinen tuntee olonsa epämukavaks ja pahaks oikeesti. Läppäse, purista ja tee kaikki sillee itsevarmuudella ja voimakkaasti. Sä voit panna kovaa vaikket tee sitä nopeesti jos sust tuntuu et laukeet liian nopee.

Niinku voimakkaasti ja painaudut sen päälle. Jaan tekstin kahtia, koska se on liian pitkä. Valitettavasti mitään tyhjentävää ei tietenkään voi sanoa, sillä ihmiset ovat erilaisia, jopa bdsm-aatteen sisällä, eivätkä halut välttämättä mene yksiin. Bdsm on määritelmä suuntautumiselle, johon liittyy sitomista bondage , dominointia, alistumista submission , sadismia ja masokismia. Variaatioita näistä on niin paljon kuin on ihmisiä, kaikki dominoivat henkilöt eivät ole sadisteja eivätkä subit masokisteja jne.

Aika monella naisella on perimmäisenä haaveena se, että mies ottaa naisen ja on todellinen Mies. Ajatus on monelle epämääräinen, mutta todennäköisesti aika monen, etenkin siviilissä kontrollihaluisen, naisen kohdalla on taustalla halu siihen, että voi antautua jonkun käsiin ja saavuttaa siitä ultimaattista nautintoa. Tavallaan toinen ottaa vastuun ja kontrollin pois, ja naiselle jää mahdollisuus heittäytyä tilanteeseen. Tämä ei vielä tarkoita sitä, että nainen olisi suuntautumiseltaan bdsm-tyyppiä, ja että hän nauttisi satuttamisesta, totaalisesta alistamisesta, identiteetin viemisestä ja eriasteisesta nöyryyttämisestä.

Halu alistumiseen on hyvin tavallista, mutta bdsm-kuvioissa se saa melko äärimmäisiäkin piirteitä, ja on ehkä jonkun määritelmän mukaan luokiteltavissa perversioksi. Olen itse sub-nainen miehelle alistuva. Siviilissä hyvin dominoiva ja määrätietoinen, mutta sängyssä edellytän sitä roolia mieheltä. Aate on, että "mies vie, nainen vikisee", ja että naisen perimmäinen asema on miehen halujen ja tarpeiden tahdottomana tyydyttäjänä, ilman omaa identiteettiä ja minkäänlaista sanavaltaa.

Mies, joka on liian kiltti ja tasa-arvoinen, ei sytytä minua seksuaalisesti. Lähtökohtaisesti dominoivaa roolia voi olla melko vaikea omaksua, jos siihen ei tunne minkäänlaista vetoa, eikä siitä itse kiihotu. Vaikka olisi ruoskaa ja batman -asuja niin ihan sama, eihän minun tarvitse sillä omaa päätäni vaivata.

Onhan minulla oma seksielämä mitä miettiä ja harrastaa. Moni on varmasti saanut kipinän ryppyreikään esim. Tietyt tahot leimaavat anaaliseksin harrastelijat homoseksuaaleiksi, logiikkana koska se on homojen keskuudessa yleinen seksi muoto. Toisiin naisiin mieltyneet lesbot käyttävät itsensä täyttämiseen kumidildoja, samanlaisia joita heteronaisetkin käyttävät.

Lisäksi kahden naisen suhteessa partnerin leikittelevillä sormilla on suuri rooli rakastelussa. Miksi miesten sitten tarvitsee hieroa hetero naisiakin sormilla, eikö pelkkä muna riitä. Sormethan ovat lesbojen hommaa. Onko klitoriksen hyväilystä ja muusta sormipelistä pitävät heteronaiset piilo lesboja.

Entäs nainen joka lesbojen tyydytysvälineillä ja omilla sormillaan hyväilee iteään, onko hän auttamatta komerossa asuva lesbo? Epäreilusti ajatellen naisilla on lukemattomia toimivia itsetyydytysvälineitä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Miehillä ei oman käden lisäksi ole käytännössä mitään varteenotettavaa apuvälinettä, joka oikeasti tuntuisi hyvältä.

Miksi siis pitäisi pidättäytyä anaali tai suuseksistä, jos nämä ovat partnerillekkin ok. Nehän vain tuovat seksiälämään mukavaa vaihtelua ja ehkä jopa jännitystä. Siksi kun homotkin sitä tekevät vai, homot tekevät paljon muutakin. He syö, käy töissä ja jopa nukkuvatkin, ihan samoin kuin hetero ihmisetkin. Ettekä varmasti ole valmiita luopumaan esim. Kaikki reijät on pelattavissa, mikäli kentänhoitaja on samaa mieltä. Itse en voi ymmärtää naisia jotka täällä huutelevat anaaliseksin olevan homojen hommaa ja katsovat kieroon siitä kiinnostuneita miehiä.

Samat naiset kuitenkin keskustelevat apuvälineketjuissa dildoista ja takuulla tykkäävät kun mies heidän klitoristaan hyväilee. Todella itserakas ja ahdasmielinen ajattelutapa. Postasin vahingossa vastaukseni väärän okasn jatkeeksi, tähän se oli tarkoitettu. No onko sillä väliä suuteletko naisen vai miehen kanssa?

Jos ottaa suihin, niin onko väliä kumpi? Jos saat käsihoidon, niin onko väliä? Sitten ku otat oman peukalon pois omasta perseestä ja lopetat sen runkkaamisen , huomaat: Vastaa alkuperäiseen viestiin jos nussii perseeseen, väliä on reikä miehen vai naisen? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi

: Perseeseen nussiminen bondage

Treffit panoseuraa tampere 979
Perseeseen nussiminen bondage Eroottinen foorumi escort petersburg
POSLIINI ALAPÄÄ WWW PUSSY HOT 657
Radical porno big tiss Suomi chat seksi ilmaista panoa
perseeseen nussiminen bondage Tai jos sellaisia haluatte kokeilla, niin mielikuvitus on rajana. Etsi Toggle navigation Valikko. Kaikki ne suikkiin vonkaavat miehethän on oikeastaan homoja. Jos kuitenkin on avoin kokeilulle, ja haluaa sisäistää asian kunnolla, niin sitä täytyy vähän funtsia mielessään ennen toteuttamista. Itse en lähtisi puhumaan epäkunnioittavia asioita, vaan kokeilisin turvallisemmalla tavalla rivoilua, siitä, miten haluaa panna kumppania, miten kiimainen tämä on, kohta tulee kullia jne.

Jos naisesi on yhtään samanlainen kuin minä hän haluaa että käytät häntä sängyssä leikkikaluna, teet mitä tahdot ja et kysele. Eli jos menee yli sun sietämisrajojen niin ei kannata kokeilla, jos yhtään epäilyttää se ei ole mukavaa. En ole ap, mutta kiinnostaisi kyllä tietää mitä tuo naisen sängyssä leikkikaluna käyttäminen oikein on?

Joudut pitämään hänen käsiään sängyllä Onhan siinä toki se oma viehätyksensä kun saa pitää naista aloillaan sängyssä, mutta eihän sitä kukaan nyt kokoajan jaksa kahdella kädellä toista sänkyyn alas painaa. Miten siinä oikein paljon muuta edes samaan aikaan tekee kun nainen vain rimpuilee ja kiemurtelee ja miehellä täysi työ pitää nainen alhaalla?

Itse ainakin koen tuon kiinni pitämisen tietyn ajan jälkeen vain turhauttavana, kun en paljoa muuta pysty tekemään kuin ehkä hieman panemaan samalla kun pidän toisen käsistä kiinni.

Musta kuulostaa siltä että nainen tykkää aika paljon jo nyt seksistä kanssasi jos kerran on niin villinä. Vai onko hän liian villi sinulle? Ehkä ette vain ole sopivia toisillenne. Ainakaan ei kannata hirveesti esittää muuta kuin on, jos se ei tunnu luontevalta.

Itsekin olen useamman kerran törmännyt tuollaiseen "ota mut, pane mua, tee mitä haluat" -naiseen. Mitään konkreetista vastausta en vielä neljänkymmenen elinvuoteni aikana ole tuohon onnistunut saamaan, joten epäilen ettei aloittajakaan sitä täältä löydä.

Jos läpsit naista, se menee yli, jos nimittelet huoraksi, se menee yli, jos sidot käsistä sänkyyn on se kliseistä eikä sitä mitä nainen juuri sillä hetkellä haluaa tai jos erehdyt kysymään vaikka että saako panna peppuun, se on joko tosi moukkamaista tai sitten nössöä käytöstä ja lopputulos on sama. Yhteistä on aina se että teitpä sitten mitä tahansa, mikään ei koskaan riitä. Parhaita ovat ne naiset jotka haluavat tosi kovaa ja nopeaa panoa ja sitten viiden-kymmenen minuutin kovan panemisen jälkeen kun mies laukeaa, harmittelevat sitä että "tulitpa sinä taas nopeasti" Itse olen ottanut sen asenteen tuollaisia naisia kohtaan että kun naisen puheet on noin epäselviä, niin se kertoo vain sitä että emme ole seksuaalisesti samalla aaltopituudella ja homma ei voi ikinä toimia kovinkaan pitkään välillämme, sillä mitä ikinä teenkin naisen kanssa, niin se ei koskaan ole sitä mitä nainen mielessään haluaa.

Muutamien kanssa olen epäillyt ettei se tule ikinä olemaan kenenkään kanssa sellaista kuin nainen itse haluaa Pidä ranteista naisen sivuilla, selän takana, sängyllä.

Nojaa sun paino naista vasten silleen et tuntuu et sä dominoit tilannetta. Työnnä sun polvi haarojen väliin ja voimalla levitä naisen jalat. Käsittele naista "miehen otteilla". Laita sun käsiä joka paikkaan niiku et sais tarpeekses. Purista tissejä ja peppua. Sano "sä oot mun tänää" "mä teen sulle mitä mä tahdon" Käske sitä tekemään sulle juttuja polvistumaan menee makuulteen keikuttelemaan itteensä. Suutele niinku sä tarttisit sitä elääkses.

Vedä sitä kevyesti tukasta ja ku sä laitat sun kättä sen hiusten läpi. Vedä hiuksita silleen et sen naama kattoo sua päin ja hymyile ja pussaa sillee rajusti. Painele sun lanteita sitä vasten hitaasti ja voimakkaasti "mä haluun sun siään". Sä tiedät mistä puhut. D Tuohon voi lisätä vaikka mitä mutta tyyli on just se oikea, ainakin must kuulostaa tosi hyvältä.

Sillä on hyvää alistus naisen ottamis settiä mistä naiset tykkää. Tiedätkö voit niinku läppästä sitä naista perseelle sillai välittävällä tavalla: Koska kyllähän sit lopetetaa jos toinen tuntee olonsa epämukavaks ja pahaks oikeesti.

Läppäse, purista ja tee kaikki sillee itsevarmuudella ja voimakkaasti. Sä voit panna kovaa vaikket tee sitä nopeesti jos sust tuntuu et laukeet liian nopee. Niinku voimakkaasti ja painaudut sen päälle. Jaan tekstin kahtia, koska se on liian pitkä.

Valitettavasti mitään tyhjentävää ei tietenkään voi sanoa, sillä ihmiset ovat erilaisia, jopa bdsm-aatteen sisällä, eivätkä halut välttämättä mene yksiin. Bdsm on määritelmä suuntautumiselle, johon liittyy sitomista bondage , dominointia, alistumista submission , sadismia ja masokismia. Variaatioita näistä on niin paljon kuin on ihmisiä, kaikki dominoivat henkilöt eivät ole sadisteja eivätkä subit masokisteja jne.

Aika monella naisella on perimmäisenä haaveena se, että mies ottaa naisen ja on todellinen Mies. Ajatus on monelle epämääräinen, mutta todennäköisesti aika monen, etenkin siviilissä kontrollihaluisen, naisen kohdalla on taustalla halu siihen, että voi antautua jonkun käsiin ja saavuttaa siitä ultimaattista nautintoa. Tavallaan toinen ottaa vastuun ja kontrollin pois, ja naiselle jää mahdollisuus heittäytyä tilanteeseen. Tämä ei vielä tarkoita sitä, että nainen olisi suuntautumiseltaan bdsm-tyyppiä, ja että hän nauttisi satuttamisesta, totaalisesta alistamisesta, identiteetin viemisestä ja eriasteisesta nöyryyttämisestä.

Halu alistumiseen on hyvin tavallista, mutta bdsm-kuvioissa se saa melko äärimmäisiäkin piirteitä, ja on ehkä jonkun määritelmän mukaan luokiteltavissa perversioksi. Olen itse sub-nainen miehelle alistuva.

Siviilissä hyvin dominoiva ja määrätietoinen, mutta sängyssä edellytän sitä roolia mieheltä. Aate on, että "mies vie, nainen vikisee", ja että naisen perimmäinen asema on miehen halujen ja tarpeiden tahdottomana tyydyttäjänä, ilman omaa identiteettiä ja minkäänlaista sanavaltaa. Mies, joka on liian kiltti ja tasa-arvoinen, ei sytytä minua seksuaalisesti.

Lähtökohtaisesti dominoivaa roolia voi olla melko vaikea omaksua, jos siihen ei tunne minkäänlaista vetoa, eikä siitä itse kiihotu. Jos kuitenkin on avoin kokeilulle, ja haluaa sisäistää asian kunnolla, niin sitä täytyy vähän funtsia mielessään ennen toteuttamista. Muuten tilanteesta tulee helposti "päälleliimattu" ja epäuskottava. Jos sinusta kuitenkin löytyy hyvinkasvatetun ja kumppania kunnioittavan miehen alta pieni salainen annos sovinistia, eikä ajatus naisen hallitsemisesta tunnu vastenmieliseltä, niin olet ihan hyvällä tiellä.

Opettelet seksin yhteyteen matalan puhutteluäänen, käskevän ja itsevarman sävyn, ja asenteen, että nainen ei määrää seksin tahtia, vaan otat tyydytyksesi ja että sinulle on kunnia-asia myös pitää naisesi tyytyväisenä, että voit käyttää häntä myöhemmässäkin vaiheessa.

Meitä subeja on erilaisia, ja esimerkiksi jos minun masterini löisi minua, edes suhteellisen kevyesti läimäisisi, sessio loppuisi siihen paikkaan. Todellisessa BDSM-seksissä on kuitenkin aina selvät, etukäteen sovitut säännöt, toista erittäin vahvasti kunnioittava asenne, ja turvasana, joka lopettaa toiminnan välittömästi. Roolit on jaettu etukäteen.

Ehkä kuitenkaan sinun tilanteessasi en sotkeutuisi varsinaisiin hard core -kuvioihin. Uskoisin jollain tasolla arvaavani, mitä naisesi toivoo seksiltä, sillä minulla on itselläni tällä hetkellä vanilja-suhde eli siis seksuaalisesti tavis mies , jolla on käsittämätön kyky toteuttaa jopa bdsm-naista melko hyvin tyydyttävää seksiä.

Tähän minun tilanteeni seksiin ei kuulu välineitä, asusteita, huorittelua tai muuta epäkunnioittavaa. Se on tasa-arvoista ja naista huomioivaa, mutta silti se on miehen taholta erittäin dominoivaa. Kyse on asenteesta, hänen mielestään mies johtaa orkesteria, ottaa tyydytyksensä tavalla, jolla haluaa, ja pitää naisensa tarpeista ihan yhtä itsestään selvästi huolta. Hän ei kysele mitään, vaan on spontaani ja vie tilannetta. Seksiin liittyy oleellisesti esimerkiksi juuri tuo aiemmin mainittu hiuksista kiinni pitäminen.

Tilanne voi johtaa oraaliseksiin tai panoon takaapäin, molemmissa tapauksissa hän pitää kiinni hiuksista. Usein tilanteeseen kuuluu pään taivuttaminen taakse, joka paljastaa kaulani esimerkiksi hänen suudeltavakseen. Ote on napakka, muttei satuttava. Jos rimpuilen tai otan itse valtaa liiaksi, hän tiukentaa otettaan. Kosketuksen tyyli on tärkeää ainakin itselleni. Kosketus voi olla raju ja voimakas, jos se tapahtuu "laajoilla otteilla", koko kämmenillä, jolloin puristusvoima jakautuu tasaisemmin.

Sormilla, tai vielä pahempaa, kynsillä "nipistely" on kammottavaa, jos tarkoituksena on esimerkiksi korjata kehon asentoa, nostaa lattialta seisaalleen tms. Nipistykset on varattu muihin juttuihin, esimerkiksi nänneille, ja niidenkin on oltava kontrolloituja. Kaiken kaikkiaan otteet voivat siis olla rajuja, mutta jos ne oppii hallitsemaan ja toteuttamaan tietyllä tapaa "rauhallisesti", siten, että toinen saa sekunnin aikaa ehtiä niihin mukaan, niistä voi saada aika mukavan työkalun.

Kaula ja niska ovat usein varsin tehokkaat erogeeniset alueet dominoivissa tilanteissa. Käytä hyväksesi tilaisuudet, jolloin voit mennä naisesi taakse.

Purista hänet tiukalla lantio-otteella, tai vaikka hartioiden ympäri kiedotulla kädellä itseäsi vasten ja kumarru ehdottelemaan asioita hänen korvaansa. Ainakin itselläni niskasta johdattelu saa värinät aikaiseksi. Se, että mies painaa lantionsa takamustani vasten kyselemättä, on itselleni AINA kiihottavaa. Voit kokeilla tätä keinoa myös esimerkiksi baarissa tms. Miehellä on neljä raajaa ja yleensä fyysinen voimaetu naiseen nähden, ja raajoilla sitominen on usein varsin mukavasti mahdollista.

Naisen ollessa selällään on todella mukavaa, kun mies tulee päälle ja esimerkiksi kiertää käsivartensa ristiselän alta ympäri ja jättää toisen kätensä vapaaksi kaikelle muulle mukavalle. Minun kumppanini liikuttelee minua paljon, muuttaa asentojani ja jättää minulle itselleni hyvin vähän päätäntävaltaa tilanteisiin.

Hän tulee paljon liki, käyttää omaa vartaloaan kokonaisvaltaisesti, puristaa minut itseensä kiinni. Myös molon vemputtaminen käsin on seksiä. Samalla lailla seksiä on isovarpaan tunkeminen pilluun, pillun nuoleminen, kielen tunkeminen pilluun, persläven nuoleminen ja vaikka mikä. Monet eksoottisemmatkin asiat tuovat ihmisille seksuaalista tyydytystä. Se, että joku tapa harrastaa seksiä ei ole minun tai sinun mieleen ei tee kyseisestä asiasta yhtään vähemmän seksiä sitä harrastaville.

Ei ole meidän asiamme kiistellä makuasioista, jos emme itse ole touhussa mukana. Jos seksiä harrastetaan eri sukupuolta olevien henkilöiden välillä niin puhutaan heteroseksuaaalisuudesta. Jos taas seksiä keskenään harrastavat ovat samaa sukupuolta niin silloin puhutaan homoseksuaalisuudesta. Homous tai heterous ei liity mihinkään nimenomaiseen seksuaaliseen toimintaan vaan seksiä harjoittavien sukupuoliin. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

Ensi kerralla osaat onneksi olla mupeltamatta homostelusta kun tarkoitat että miehen ja naisen välinen anaaliseksi ällöttää sinua. Myöskään jonkun seksuaalisuuden lajin väittäminen luonnottomaksi istuu tänne huonosti. Kaikki kuitenkin tietävät, että ihminen ei anaaliseksin tai homoseksuaalisuuden suhteen juurikaan poikkea muista eläimistä.

Jos ongelmasi on se, että et vielä ole sinut oman seksuaali-identiteettisi suhteen niin sitä keskustelua varten on aivan omat palstansa toisaalla. Jos molon tunkeminen paskareikään ei mielestäsi ole kivaa niin mene pois ja anna tunkemisesta ja tungetuksi tulemisesta nauttivien rauhassa nauttia puuhastelustaan. Mummot ja vaarit käyvät purkamassa seksuaalista turhautumistaan haukkumalla muita ihmisiä. Yleensäkin taitaa olla homous ja heterous käsitteenä aika hukassa threadin aloittajalla.

Luuletko, että samasta sukupuolesta pitävällä on kokoajan mielessä mihin tätä toista panee? Eiköhän se ole se vetovoima ja saman sukupuolen ihailu ja rakastuminen. Mielestäni kukin saa kumppaninsa kanssa harrastaa seksiä ihan miten haluaa kun sen neljän seinän sisällä tekevät. Vaikka olisi ruoskaa ja batman -asuja niin ihan sama, eihän minun tarvitse sillä omaa päätäni vaivata.

Onhan minulla oma seksielämä mitä miettiä ja harrastaa. Moni on varmasti saanut kipinän ryppyreikään esim. Tietyt tahot leimaavat anaaliseksin harrastelijat homoseksuaaleiksi, logiikkana koska se on homojen keskuudessa yleinen seksi muoto.

Toisiin naisiin mieltyneet lesbot käyttävät itsensä täyttämiseen kumidildoja, samanlaisia joita heteronaisetkin käyttävät. Lisäksi kahden naisen suhteessa partnerin leikittelevillä sormilla on suuri rooli rakastelussa. Miksi miesten sitten tarvitsee hieroa hetero naisiakin sormilla, eikö pelkkä muna riitä. Sormethan ovat lesbojen hommaa. Onko klitoriksen hyväilystä ja muusta sormipelistä pitävät heteronaiset piilo lesboja.

Entäs nainen joka lesbojen tyydytysvälineillä ja omilla sormillaan hyväilee iteään, onko hän auttamatta komerossa asuva lesbo? Epäreilusti ajatellen naisilla on lukemattomia toimivia itsetyydytysvälineitä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Miehillä ei oman käden lisäksi ole käytännössä mitään varteenotettavaa apuvälinettä, joka oikeasti tuntuisi hyvältä.

Miksi siis pitäisi pidättäytyä anaali tai suuseksistä, jos nämä ovat partnerillekkin ok. Nehän vain tuovat seksiälämään mukavaa vaihtelua ja ehkä jopa jännitystä. Siksi kun homotkin sitä tekevät vai, homot tekevät paljon muutakin. He syö, käy töissä ja jopa nukkuvatkin, ihan samoin kuin hetero ihmisetkin. Ettekä varmasti ole valmiita luopumaan esim. Kaikki reijät on pelattavissa, mikäli kentänhoitaja on samaa mieltä.

Itse en voi ymmärtää naisia jotka täällä huutelevat anaaliseksin olevan homojen hommaa ja katsovat kieroon siitä kiinnostuneita miehiä.

0 thoughts on “Perseeseen nussiminen bondage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *