Blog

Zerif supports a custom frontpage

Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia

seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia

Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Saskia » 8. Oikeastaan ainoa vaikutus, jonka huomasin oli että join vain suurempia määriä saadakseni aikaan toivotun nousuhumalan. Yhtä tyhjän kanssa ja vielä tolkuttoman kallista oli kyseinen lääke. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Light » 8. Ja jos vaikuttaakin, niin ne on nuo napit niin helppo jättää ottamatta, kun alkoholistin juomahimo iskee. Kaikkia konsteja kannattaa kokeilla, tottakai.

Henkilökohtainen näkemykseni on, että pitkällä tähtäimellä vain oma päätös ja mahdollisesti toisten ihmisten tuki tuki, kuten AA toimii. Vastaa lainaamalla lLääke apuna, Revia? Itselleni ei auta kun juominen ei ole missään vaiheessa enää mukavaa, ei alussa eikä varsinkaan lopussa. Lopettamiseen on parhaiten auttanut pitkä laitosjakso seurantoineen ja tukihoitoineen sen jälkeen. Repsahduksia on tullut mutta jotain on kuitenkin liikahtanut nupissa. Apua knnattaa ottaa vastaan vaikka ittestähän se loppupelissä on kuitenkin kiinni.

Toivottavasto lääke auttaa sinua, tsemppiä! Vastaa lainaamalla MC Gyver! Vastaa lainaamalla taitaa auttaa. Hain tuossa pari päivää sitten mäyräkoiran olutta kaupasta ja menin kaverille istumaan. Loppujen lopuksi kun join neljättä kaljaa alkoi väsyttämään niin paljon etten jaksanut enää jatkaa. Olisi ollut tarkoitus lähteä kuppilaan vielä siitä.

Jäi jotenkin kokonaan se hirveä energiabuusti tulematta. Tuli tylsä laskuhumala samantien. Mielestäni itse olen juuri tuon nousuhumalan tavoittelijoita ja tämä taitaa toimia minulle kun ei saa saavutettua sitä "riehakasta" olotilaa? Vastaa lainaamalla Kirjoittaja nainen » Kokeilin joskus aikanaan, eikä vaikuttanut mitenkään. Varmaan voisi olla apua suurkuluttajalle, mutta alkoholistille ei minkäänlaista.

Ja nyt on tulossa joku uusi Revian tapainen lääke, jonka pitäisi hillitä juomahimoja. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja V. Mä uskon, että Revia toimii yhtä hyvin kuin lumelääke "ota pilleri, niin sun ei enää tee mieli kännätä". Vastaa lainaamalla Kirjoittaja kurjenmiekka » Eli ehdotitteko itse sen kokeilemista vai tarjosiko lääkäri sitä? Varmaan jonkun mielestä tyhmiä kysymyksiä mutta asiallisia vastauksia silti odottelen, kiitos! Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Notkea rotta » Kahdessa viikossa laski kuitenkin mut ei normaalitasolle Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Poppers, kuka "tunnustaa" Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Ah tämä ihana "bile- ja panetushuume", Poppers vaivaa mieltäni, ajattelin tilata sitä ja testata jossain kohtaa kesää, kun on lomaa.

Te jotka käyttäneet, niin kertokaa että miten vaikutti? Otitteko kunnon satsit vai nuuhkasitteko ihan vaan nopsaan pullon suulta? Olitko silloin humalassa samaan aikaan, muistatko mikä oli "lajike".

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Surkeaa jos oikeasti on olemassa tuollainen huume. Eikö ihmisillä ole enää aitoja tunnetiloja. Moon Vaan Melonit Aktiivinen jäsen. Eikö se ookkaan vaan Juha Vuorisen satu"hahmo"? Moon Vaan Melonit , Ja ihan vain tiedoksi että Poppers on laillinen ja sitä myydään suomessakin ihan erotiikkaliikkeissä, tai ehkä maksimissaan parissa eri.

Maahantuonti ja myynti on laillista, ainakin osassa noissa. No ei kukaan vissiin tiedä sitten: Eihän tuo mikään varsinainen huume ole, sitä myydän ainakin keltasessa ruusussa. En välittänyt, vaikutus kestää pari sekuntia ja poppers on oikeasti vaarallista, ainakin mitä netistä sitten lueskelin.

Se toimii jotenkin niin että veri humahtaa päähän tai päästä pois tai siltä se ainakin tuntu, eikä yhtään sen ihmeellisemmältä. Paremmat kiksit saa kun pyörii ympyrää vähän aikaa. On juu käytetty miehen kanssa parisen vuotta. Antaa mielettömän kiiman tunteen ja hyvän olon samalla. Orkku tulee päälle kuin juna ja on hurja yhdessä olemisen tuntu.

Kun ekan kerran kokeilin olin sanonut miehelle, että saat tehdä mulle ihan mitä vaan Käytetään pari kertaa kuussa, naidaan kyllä ihan ilmankin. Kiva lisä seksielämään, ei ole meille aiheuttanut mitään oireita. Katselin netistä myös noita juttuja ja en tiedä aineen todellisesta vaarallisuudesta. En halua suositella kenellekään, koska jonkinlaista imppaamistahan sen käyttö on ilman muuta.

Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia -

Ah tämä ihana "bile- ja panetushuume", Poppers vaivaa mieltäni, ajattelin tilata sitä ja testata jossain kohtaa kesää, kun on lomaa. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja V. Poppers Quote Post by spasm » Eipä ihme, että suuri osa AIDS-tapauksista on homoja. Yksi sai elämänsä orgasmin, joku meinasi kuolla ja kolmas paskoi housuun.

: Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia

Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia Treffi arena katsastuskonttori järvenpää
Sihteeriopisto joensuu seksiä kotona Kaupan välineiden keskellä on tukala olo. Vie vähän kuin toiseen ulottuvuuteen. Aineeseen tottuu hetkessä, jos käyttää joka ilta, noin viikon jälkeen uutuudenviehätys on täysin kadonnut. Minä lähdin liikkeelle Antabuksen turvin, joka oli hyvä ratkaisu sillä viinapiru oli alkuun aika aktiivinen. Eikö inhaloitavien höyryjen myyminen sodi hyvinvointivaltion normeja vastaan? CaptainRushin kanssa samaa mieltä, mullakin tuli muutaman kokeilun 1pullo useassa erässä jälkeen näköhäiriöitä, sekä täysin mustia,pysyviä kohtia ja erittäin kirkkaita ajoittaisia välähdyksiä näkökenttään, n.
SUIHINOTTO VINKKEJÄ JOYOURSELF Ryhmäseksi tarinat kik seuraa

Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia -

Soitto poliisin rikostekniseen laboratorioon varmistaa puheet oikeiksi. Olen kuullut että homot käyttävät, onko totta? Hei, onko kokemuksia ja millaisia tuntemuksia.

Siitä toki viestii jo hyllyllä mököttävä tekoperäaukko. Sormi osoittaa tiskiin teipattua listaa. Valikoima hämmentää, mutta omistaja tekee selkoa illan menusta. Kuin bourgognelainen viinikauppias, hän esittelee merkkiviidakkoa.

On kaikkea aina Jungle Juicesta Liquid Goldiin. Myös king size -kokoja löytyy. Suomessa 10 millilitran poppers-pullon standardihinta on 15 euroa ja 30 millin 20 euroa.

Litrahinta on siis — euroa. Kymmenen millilitran popperspullo riittää yhdelle ihmiselle usean käyttökerran ajaksi. Keskustelupalstojen mukaan tämän hetken ykköstuote on nimeltään Fist.

Popperssien samppanjaa ei kuitenkaan täältä saa. Päädyn kahteen pulloon, Iron Horseen ja kestosuosikki Rushiin. Liikkeeseen pujahtaa yli kolmekymppinen mies. Saan häneltä niin kuumottavan katseen, että tungen pullot taskuuni ja poistun. Syntisen megastoren ulkopuolella vedän syysilmaa keuhkoihini. Kavereineni olen käynyt homobaarissa ennenkin. Silti, yksin gayklubin edessä, taskut poppersia pullollaan, tulee jotenkin äitiä ikävä.

Sisällä katson tanssilattialla hytkyviä miehiä. Mieleen tulee pakostakin Cruisingin baarikohtaus. Samalla seuraani liittyy vanhan koulukunnan homoja. Alkurupattelun jälkeen nostan kissan pöydälle. Tuote on kavereille tuttu, mutta he ihmettelevät, kuka nuuskii näin aikaisin. Selviää, että rännit on tapana vetää loppuillasta. Sulloessani pulloa taskuun tiedustelen miesten suhdetta sen sisältöön.

Vaikka sitä kutsutaan köyhän miehen koksuksi, on se Suomessa aika kallista. Panouhrit ovat tunnetusti poppersaukisia. Jatkuvasti päihdettä käyttää heidän mukaansa pieni osa homoista. Nuoruutensa luvulla viettäneille bilettäjille poppers jäi tutuksi seksistimulantiksi. Kuulopuheet pitävät siis paikkansa. Osa homoista nauttii yhä poppersia.

Me ei sellasiin kosketa. Nuoret on rohkeempia kuin ennen. Loput käyttäjistä vetää alkyylinitriittinsä kuitenkin jossain muualla. Tarvitsen muidenkin käyttäjien kommentteja. Nahkaliivissä on kylmä, kun astun seuraavaan jonoon.

Ovella huojuu nousuhumalainen massa, jonka julkisivu pysyy kasassa geelin ja meikin avulla. Edessäni seisoo äitelän tuoksuinen mies seurassaan blondi. Alfauros murahtaa ja vetää barbinsa viereensä. Taakseni pöllähtää lisää ihmisiä. Entäpä te, käytättekö poppersia? Yhdet hakevat lisäkiksejä bileisiin. Niistä poppers ei ole vaarallista. Toiset taas kelaa, että aivovaurio on jo tapahtunut, jos sitä käyttää", sanoo toissakeväänä lukiosta valmistunut tyttö.

Hän on nuuskaissut muutaman kerran, silloinkin kavereiden usuttamana. Poppersia pidetään homojen, seksihullujen tai urpojen hommana. Siks sitä ei hirveen julkisesti kannata haistella. Kesällä tuli vedettyä överit. Nenä menee helposti paskaks. Kysyn vielä muutamalta kanssajonottajalta. Maineeni poppersia tyrkyttävänä homona leviää jonossa. Homomestassa saan nopeasti miesseuraa. Poppersilla ladattu nuori jäbä tuntuu kiinnostavan. Menemme neljän koplassa vessaan.

Ovet suljetaan ja pullo kiertää ringissä. Sitten tulee minun vuoroni. Nostan jekkupulloa pienemmän putelin sentin päähän nenästäni. Mitä Al Pacino tekisi? Kirvelevää litkua pirskahtaa sieraimiini. Sitten kasvojani alkaa kuumottaa. Ohimossa jyskyttää, ja pulssini kiihtyy. Olen nahka-alpacinona kikattavien homojen seurassa invavessassa. En voi lopettaa nauramista. Silmistä valuu vettä ja sydän hakkaa.

Ei kai se räjähdä? Hetkessä kaikki on ohitse. Poskien punotusta lukuun ottamatta olo on normaali. Al Pacino -fiiliskin on kadonnut. Pyyhin keltaisella huivilla kyyneleet silmistäni. Lähdemme vessasta, mutta nuuhkiminen jatkuu. Ärähdän ja ryystän taas.

Baari on täynnä uusia ystäviä. Yksi kertoo olleensa vanki. Pilkun tullessa pullot on tyhjennetty. Kieltäydyn jatkoista ja lähden kotiin. Herään ja kävelen nenä hellänä kylpyhuoneeseen.

Se taitaa johtua alkoholista. Ajaessani partaa huomaan peilistä vesikellot sieraimissani. Hiiret hengittelivät poppersia ihmisten tavanomaista huvittelukäyttöä vastaavan määrän. Tutkimuksessa havaittiin, ettei poppers nopeuttanut kasvainsolujen kasvua. Sen sijaan poppers heikensi immuunipuolus-tusjärjestelmää, esimerkiksi sytotoksisten T-valkosolujen ja kasvainsoluja tappavien makrofaagien toimintaa.

Sama tutkijaryhmä on aiemmin havainnut, että poppersille altistettujen hiirien immuunijärjestelmän toipuminen kestää kaksi viikkoa. Epidemiologisissa tutkimuksissa on jo aikaisemmin havaittu yhteys poppersin ja Kaposin sarkooman välillä. Kaposin aiheuttajana pidetään herpesryhmän virusta HHV-8, joka on melko harmiton, jos puolustusjärjestelmä on kunnossa. Monet tutkijat myös uskovat, että poppersin käyttö lisää hiv-tartunnan mahdollisuutta virukselle altistumisen yhteydessä.

Doctor Fax 68, Että homostele ihan kaikessa rauhassa mutta jätä se poppers rauhaa, ymmärrätkö? Desilitran pullo poppersia vaikuttaa hurjan kokoiselta orgiapakkaukselta!

Jungle Juicea olen nähnyt monia eri laatuja vain noin 2 senttilitran pulloissa. Kyseessä lienee kuitenkin sama aine, ainakin kuvatut vaikutukset täsmäävät yhteen kertaan jääneeseen kokeiluuni - ei ole mun tuote.

Poppers on mun tietääkseni amyylinitriittiä tossa edellisessä vastauksessa puhuttiin muusta nitriitistä, voi olla hyvinkin että useilla haihtuvilla nitriittiyhdisteillä on sama lempinimi "poppers". Nitriitit vaikuttavat suoraan verisuonen seinämiin, jolloin verisuonet laajenevat.

Tätä ominaisuutta käytetään hyväksi angina pectoris -kohtausten sydänperäinen rintakipu hoidossa etenkin vanhuksilla, heille vain poppersin nuuhkimisen sijasta määrätään nitroja kielen alle laitettavaksi. Nitrothan sisältävät nitroglyseriiniä eli glyseryylinitriittiä, ja vapauttavat siis nopeasti samoja nitriittejä kuin popperskin. Varsinaisista käytön riskeistä en ole kuullut, enkä ala niitä tässä tietämättömyydessäni spekuloimaan, edellinen kirjoittajahan oli laittanut tähän liittyen jotain.

Itse kuulun kuitenkin niihin ihmisiin, joitten mielestä aspiriinin käyttö ilman että mitään paikkaa särkee ja viagran käyttö silloin kun seisoo hyvin ilmankin on täysin turhaa ja varmasti pitemmän päälle myös haitallista.

Sama koskee poppersia, se haisee pahalta ja nautin seksistä paljon enemmän ilman sitä. Oiskohan poppers verrattavissa vanhan ajan rintasokeriin tai kiniiniin? Alkuperäinen poppers on ymmärtääkseni amyylinitriittiä tai -nitraattia?? Nitraatit vapauttavat elimistössä typpioksidia NO , mistä syystä mm.

Typpioksidi relaksoi myös mm. Viagran vaikutusmekanismi on samantyyppinen, eli myös se lisää eri kudoksissa typpioksidin määrää. Paisuvaiskudoksissa typpioksidin lisääntyminen vähentää laskimovirtausta ja saa aikaan voimistuneen erektion.

Typpioksidilla poppersilla on mahdollisesti myös suoria keskushermostovaikutuksia. Näinollen poppers on hyvä apu esim. Mahdollisesti poppers pidentää ja vahvistaa erektiota. Ainakin postimyynnistä sitä kuulemma saa tilata omaan käyttöön Suomeen luvallisesti Englannista. Eräät sexiliikkeet myyvät ja tuote on laillinen.

Gaysaunoissa on runsaita valikoimia. Lähin sauna taitaa löytyä Tallinnasta. Vastaa lainaamalla taitaa auttaa. Hain tuossa pari päivää sitten mäyräkoiran olutta kaupasta ja menin kaverille istumaan.

Loppujen lopuksi kun join neljättä kaljaa alkoi väsyttämään niin paljon etten jaksanut enää jatkaa. Olisi ollut tarkoitus lähteä kuppilaan vielä siitä. Jäi jotenkin kokonaan se hirveä energiabuusti tulematta. Tuli tylsä laskuhumala samantien. Mielestäni itse olen juuri tuon nousuhumalan tavoittelijoita ja tämä taitaa toimia minulle kun ei saa saavutettua sitä "riehakasta" olotilaa? Vastaa lainaamalla Kirjoittaja nainen » Kokeilin joskus aikanaan, eikä vaikuttanut mitenkään.

Varmaan voisi olla apua suurkuluttajalle, mutta alkoholistille ei minkäänlaista. Ja nyt on tulossa joku uusi Revian tapainen lääke, jonka pitäisi hillitä juomahimoja.

Vastaa lainaamalla Kirjoittaja V. Mä uskon, että Revia toimii yhtä hyvin kuin lumelääke "ota pilleri, niin sun ei enää tee mieli kännätä". Vastaa lainaamalla Kirjoittaja kurjenmiekka » Eli ehdotitteko itse sen kokeilemista vai tarjosiko lääkäri sitä? Varmaan jonkun mielestä tyhmiä kysymyksiä mutta asiallisia vastauksia silti odottelen, kiitos! Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Notkea rotta » Kahdessa viikossa laski kuitenkin mut ei normaalitasolle Vastaa lainaamalla Lopetaminen Kirjoittaja Elämään eksynyt » Minä lähdin liikkeelle Antabuksen turvin, joka oli hyvä ratkaisu sillä viinapiru oli alkuun aika aktiivinen.

Pidän nykyäänkin Antabus tabletteja mukanani jos todella pahat himot iskevät, niin vedän pari turpaani vaikka ilman vettä.

0 thoughts on “Seksi keskustelut poppers kauppa kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *