Blog

Zerif supports a custom frontpage

Kyrpä ja pillu sexsi fi

kyrpä ja pillu sexsi fi

Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa.

Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä.

Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa. Liian suuri penis - mistä seksiä?

Olen varsin kookkaan kalun omaava mies ja ongelmani on se että tahtoisin seksiä, mutta naiset kauhistuvat kun näkevät kaluni ja kieltäytyvät yhdynnästä. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Lampailla ei ole sulkijalihasta. Aina on mahtunut isompikin, kunhan avustaa vähän liukkarilla. Ison kalun omistava ei vaan saa olla kauhean raju. Täältä löytyy synnyttäneitä naisia joiden pillu ei ole enää niin hirveän tiukka.

Eikä iso tunnu niin kamalan hyvältä vaikka onkin houkuttava. Minulla aika piukeat paikat - kuulemma- ja iso täyttää mut liikaa. Niin että ei kiitos isoille peniksille!

Onneksi edes joku yritti ilmaista itseään kunnolla ja vastasi aloittajan kysymykseen. Pelkät "se tuntuu kivalta" ja "se tuntuu niin hyvältä" -vastaukset eivät kerro vielä yhtään mitään. Enkä usko, että naisista tuntuu samalta kuin miehistä, kuten yksi vastaaja arveli. Kokemushan on molemmille täysin erilainen jo fyysisestikin. En tietenkään miehenä osaa kuvitella, miltä peniksen työntyminen vaginaan tuntuu tarkalleen, mutta jokusen kerran on tullut saatua penistä peppuun, joten uskoisin, että tunne saattaa olla melko samankaltainen.

Tuntui siltä kuin koko olemukseni olisi hetken aikaa vain peppuni, ja sisään työntyvä kalu ei työntynyt vain fyysiseen kehooni vaan myös koko persoonaani. Tuntui siltä kuin olisin täyttynyt kokonaan ja silti halunnut sitä syvemmälle, vaikkei se olisi ollut fyysisesti mahdollista enää.

Sisään työntyvä penis tuntui samaan aikaan kovalta ja pehmeältä ja tuntui siltä kuin liukenisin osaksi tuota upeaa, kaikentäyttävää tunnetta. Vaginan naiminen tuntuu tältä: Mutta enemmän kuin käsi, ehkä sittenkin niin kuin saapuisi tummaan, lämpimään luolaan, jossa yhtäkkiä tajuaa aina asuneensa ja johon todella kuuluu.

Pilluun työntyminen tuntuu oikealta, siltä kuin saapuisi kotiin ja kaikki olisi juuri niin kuin pitääkin. Ja myös tietoisuus siitä, että on oikeasti naisen sisällä, tämän vartalon sisäpuolella, tuntuu myös huumaavalta.

Itse nainti on usein miehille teknisempi suoritus kuin naiselle yksinkertaisesti siksi, että useimmiten mies tekee kaiken fyysisen työn ja nainen vain ottaa vastaan ja voi keskittyä pelkkään nauttimiseen. Parhaimmillaan mieskin uppoutuu naurintoon täysin ja työntö työnnöltä tuntuu enemmän siltä kuin katoaisi naiseen ja tämän vaginaan kokonaan, tulisi niellyksi ja hyväksytyksi, se paikka jossa henkisesti on, on upea turvallisuuden ja lämpimien tunteiden keskus.

Välillä sitten tekniset jutut etäännyttää tilanteesta, kuten vaikka käsien väsyminen tai työntörytmin muuttamiset naisen nautinnon lisäämiseksi tai siitä huolehtiminen, saako nainen varmasti orgasmin, pitäisikö hieroa klitorista, haluaako nainen vaihtaa asentoa jne. Seksihän on siinä mielessä naisille paljon helpompaa. Älkää käsittäkö väärin, totta kai naisetkin usein tekee työtä sängyssä, mutta noin yleisesti ottaen nainen voi halutessaan vain keskittyä omaan nautintoonsa ja antaa miehen tehdä kaiken, ja monet niin tekevätkin.

Mietinpä minäkin ,

Kyrpä ja pillu sexsi fi -

Massiiviset tissit ja tiukka pillu. Blondimilf Lisätty: Iso musta kyrpä syvälle valkoisen naisen vittuun ja perseeseen. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Criminal Mind Kaikki sanoo et studio amore pahotar on mahtavaa mut usko mua, jos haluut selvitä elossa, älä tee sitä! Blondin teinin tiukka pillu saa kyytiä. Oletko varma, että haluat jatkaa? Massiivinen kulli syvälle vittuun.

Tuntuu kuulema kuin se täyttäisi koko kehon, aivan kuin se liikkkuisi kurkussa asti Mietin tässä, kuvittele, että viet nautinnollisesti vaikkapa ville vallaton-jäätelöpuikon huulillesi, avaat suutasi hieman ja sitten kielelläsi pyörittelet sitä syvemmälle suuhusi.

Tuntoaisti kertoo jotain, hiemana ehkä "kirpoo" tai kutittaa, tuntuu samettisen pelhmeältä ja kuitenkin kovalta. Jäätelö sulaa suuhusi ja sekoittuu sylkeesi.

No, harvemmin jäätelöstä kuitenkaan lähtee taju kankaalle, kuten hyvän peniksen kiihottaessa koko olemusta. Ikään kuin tulisi halu puristaa ja kietaista koko ville vallaton kielensä sisään ja nielaista se kerralla. Vähän tältä saattaa oikeassa orkussa tuntua. Luulen että tunne on samantapainen kuin miehellä naisen sisällä. Puolin ja toisin tekee hyvää. Mutta naisen pitää olla kiihottunut, muuten se ei tunnu juuri miltään. Jos olen liian märkä, niin silloin ei tunnu miltään, on vaan kuin limanuljaska olis sisällä.

Takaapäin sattuu ja silloin tulee aina haavoja emättimen pohjaan, vatsaa särkee sitten muutaman päivän. Kuukautisten jälkeen on parasta, silloin on jotenkin pinkee. Miehen päällä on hyvä, voi itse säädellä syvyyttä, ettei tule haavoja. Se tuntuu kivalta kun on päällä ja liikuttaa lantiota jonkun aikaa sillai ihan pikkusen ylös alas niin että terska tulee sisään ja ulos ja sitten ottaa koko hoidon oikein syvälle.

Minulla on pari kertaa saanut iso penis aikaan verenvuodon - emättimen pohja on alkanut vuotaa. Eikä iso tunnu niin kamalan hyvältä vaikka onkin houkuttava. Minulla aika piukeat paikat - kuulemma- ja iso täyttää mut liikaa. Niin että ei kiitos isoille peniksille! Onneksi edes joku yritti ilmaista itseään kunnolla ja vastasi aloittajan kysymykseen.

Pelkät "se tuntuu kivalta" ja "se tuntuu niin hyvältä" -vastaukset eivät kerro vielä yhtään mitään. Enkä usko, että naisista tuntuu samalta kuin miehistä, kuten yksi vastaaja arveli. Kokemushan on molemmille täysin erilainen jo fyysisestikin. En tietenkään miehenä osaa kuvitella, miltä peniksen työntyminen vaginaan tuntuu tarkalleen, mutta jokusen kerran on tullut saatua penistä peppuun, joten uskoisin, että tunne saattaa olla melko samankaltainen.

Tuntui siltä kuin koko olemukseni olisi hetken aikaa vain peppuni, ja sisään työntyvä kalu ei työntynyt vain fyysiseen kehooni vaan myös koko persoonaani. Tuntui siltä kuin olisin täyttynyt kokonaan ja silti halunnut sitä syvemmälle, vaikkei se olisi ollut fyysisesti mahdollista enää. Sisään työntyvä penis tuntui samaan aikaan kovalta ja pehmeältä ja tuntui siltä kuin liukenisin osaksi tuota upeaa, kaikentäyttävää tunnetta.

Vaginan naiminen tuntuu tältä: Mutta enemmän kuin käsi, ehkä sittenkin niin kuin saapuisi tummaan, lämpimään luolaan, jossa yhtäkkiä tajuaa aina asuneensa ja johon todella kuuluu.

Pilluun työntyminen tuntuu oikealta, siltä kuin saapuisi kotiin ja kaikki olisi juuri niin kuin pitääkin. Ja myös tietoisuus siitä, että on oikeasti naisen sisällä, tämän vartalon sisäpuolella, tuntuu myös huumaavalta. Itse nainti on usein miehille teknisempi suoritus kuin naiselle yksinkertaisesti siksi, että useimmiten mies tekee kaiken fyysisen työn ja nainen vain ottaa vastaan ja voi keskittyä pelkkään nauttimiseen.

Aasian tyttö saa monsterikyrpää sisään. Valkoinen nainen saa neekerin munaa. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Iso kulli syvälle anaaliin. Nuori aasian tyttö ja isokullinen neekeri. Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista.

Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa. Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää.

0 thoughts on “Kyrpä ja pillu sexsi fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *